Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Pe cine plănuia să aresteze Băsescu

Zoom Pe cine plănuia să aresteze Băsescu

Suspendarea lui Băsescu n-a pornit nici de la plagiatul lui Ponta şi nici de la îmbrînceala dintre premier şi preşedinte pe scara avionului de Bruxelles. Nu. Suspendarea a pornit de la o listă, o listă a cărei culoare bătea în negru şi pe care Traian Băsescu o purta cînd în buzunarul de la piept, cînd sub pernă. Pe listă nu erau cumpărăturile pe care doamna Maria s-a obişnuit să i le noteze cu ocazia alegerilor, ci nume. 15 nume, toate din USL, şi toate, cu excepţia lui Voiculescu, ale unor baroni locali.

Să remarcăm printre ele pe Marian Oprişan, Liviu Dragnea, Nicuşor Constantinescu, Radu Mazăre, Relu Fenechiu, Aristotel Căncescu şi să spunem că ei şi ceilalţi opt ur­mau să fie reţinuţi cu mascaţi, în stilul consacrat de DNA, în perioada iulie-septembrie. În­tr-un ritm hollywoodian, exersat la arestările din vămi, procurorii de sub comanda doamnei colonel Kövesi ar fi trebuit să ridice dramatic perdeaua de pe chipul fioros al bandiţilor USL. Cu acuzaţii bazate ici pe hoţii reale, colo pe dorinţa lui Băsescu de a răsturna situaţia la alegeri, dosarele urmau să scape în presa PDL sub formă de stenograme şi înregistrări. La alegerile din decembrie, USL ar fi dat-o complet în bară, aşa că a hotărît să o dea, mai devreme, în barbă. Dar încă n-aţi auzit faza cea mai tare: înainte să înceapă iureşul, cîţiva dintre şefii alianţei ştiau că suspendarea va fi încununată de un strălucitor eşec.

 

 

3 comentarii

  1. #1

    Trebuie sa recunosc ca cei nominati sint unul mai merituos ca altul, insa pentru moment in top pe lista celor ce trebuiesc treziti cu mascati la ora sase dimineata ramin tot cei din tabara pd-l in frunte cu preavotatul la referendum.

  2. #2

    Mi se pare din ce in ce mai clar ca suspendarea a fost un bluf .ponta s-a inteles cu base ca cel din urma sa nu fie demis, inschimbul listei probabil.pentru ca altfel, tot ce a facut premierul se poate cataloga drept prostie

  3. #3

    sunt prost, nu inteleg daca e un articol cu informatii reale sau nu. apreciez orice indiciu. aveti mila de idioti.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint