Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Pentru ţară şi popor, preşedinte-bocitor!

Zoom Pentru ţară şi popor, preşedinte-bocitor!

 ► S-au scumpit carburanţii? Nu-i nimic, preşedintele v-a răzbunat deja, declarînd că nu mai alimentează în viaţa lui de la OMV/Petrom. Că orice om normal la cap nu dă doi bani pe asemenea populisme ieftine şi aşteaptă de la şeful de facto al Guvernului reacţii consistente şi nu prestaţie de bocitoare rurală, asta contează mai puţin. Important e că preşedintele şi-a spus oful şi v-a răcorit pe toţi. Fix ca un rezervor plin cu apă chioară.

 ► Că veni vorba, domnia sa are tot dreptul să se plîngă că a fost umilit: n-a primit înapoi nici măcar o vorbă bună din cele risipite cu mărinimie de-a lungul vremii. Cînd e vorba de insulte sînteţi primii în Piaţă, dar un găozar, o ţigancă împuţită şi o glumă subtilă de autobază vă doare gura să ziceţi. Mîrlanilor!

 ► Bugetari, vi se pregăteşte ceva: în iunie vă cresc salariile. Încă nu se ştie şi „cu cît?“, dar aveţi toată încrederea. Va fi atît de mult că abia veţi sesiza creşterea ulterioară a preţurilor.

 ► Zeci de ieşeni au ajuns la spital cu alcoolemii record după ce-au sărbătorit zilele de 8 şi 9 martie. Oamenii voiau să respecte tradiţia celor 40 de pahare, dar se încurcau cînd ajungeau la 39 şi erau forţaţi s-o ia de la capăt.

 ► Dar să încheiem într-o notă fericită: avem melodie pentru Eurovision. Nu mai mormăiţi „O manea estivală de mîna a paişpea, ruşine!“, că n-aveţi dreptate. „Zaleilah“ merita să cîştige – a fost singura melodie multifuncţională din concurs şi îi prevedem un viitor luminos. Anul ăsta promovează România la Baku, anul viitor – biscuiţi vărsaţi în hypermarket.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale