Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Pistorius: “A fost un accident, mi-am confundat iubita cu o altă femeie pe care voiam să o omor”

Zoom Pistorius: “A fost un accident, mi-am confundat iubita cu o altă femeie pe care voiam să o omor”

Prezent astăzi în faţa judecătorilor pentru a explica ce s-a întîmplat în nefericita zi de 14 februarie, sprinterul sud-african Oscar Pistoriul, bănuit că şi-ar fi ucis cu premeditare iubita, s-a scuzat spunînd că totul a fost un accident oribil. 

“Mă înţelesesem cu o altă femeie să vină la mine acasă, şi să o împuşc accidental, cu două arme diferite, prin uşa de la baie, însă a intervenit ceva şi n-a mai putut să vină”, a declarat Pistorius, în sud-africană. “Am aşteptat ore întregi în baie, stînd pe scaunul de la WC pînă mi-au amorţit picioarele. În cele din urmă am auzit un zgomot şi am crezut că e ea, aşa că de fericire am început să trag prin uşa de la baie. Cînd am ieşit, am văzut că am omorît cu premeditare pe cine nu trebuia. Îmi pare extrem de rău, dar trebuie să mă înţelegeţi. E o greşeală omenească. În plus, dacă mă băgaţi la puşcărie, vă dau în judecată pentru că discriminaţi o persoană cu dizabilităţi!”.

În cazul în care va fi găsit vinovat, Oscar Pistorius riscă să nu mai poată împuşca nici o femeie vreme de foarte mulţi ani.

Exclusiv online

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint