Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Plan de a-l atrage pe Ponta afară din Palatul Victoria, folosind o dîră de lucrări de doctorat, dejucat de SRI

Zoom Plan de a-l atrage pe Ponta afară din Palatul Victoria, folosind o dîră de lucrări de doctorat, dejucat de SRI

Serviciul Român de Informaţii a anunţat astăzi că a dejucat un atentat extrem de ingenios la viaţa premierului Victor Ponta, reuşind în ultima clipă să-l salveze pe acesta de la o moarte cruntă, sub fiarele contorsionate ale unui seif ridicat în aer cu o sfoară.

“Am fost atenţionaţi de femeia de serviciu de la Palatul Victoria, doamna Vetuţa, că un dement a înşirat o dîră de lucrări originale de doctorat de la uşa biroului domnului Ponta pînă în parcarea clădirii, într-un punct marcat cu X, situat fix sub un seif suspendat în aer. Era speriată, tremura toată, ne-a spus că n-a mai văzut în viaţa ei o dîră aşa lungă de lucrări de doctorat originale”, povesteşte agentul Gelu Glad, de la serviciul anti-tero. “Din fericire, am reuşit să intervenim la timp şi să-l salvăm pe domnul Ponta, chiar înainte să ajungă la capătul dîrei. Am avut mare noroc pentru că nu părea de loc în apele lui. Era descheiat la cravată, avea toate buzunarele pline cu hîrtii şi îşi dădea ochii peste cap strigînd “Lucrări! Lucrări! Toate! Toate sînteţi ale mele!”. Nu ştiu ce dezaxat ar fi în stare să facă aşa ceva!”.

Potrivit martorilor oculari cu puţin înainte ca Ponta să fie salvat de la moarte, un bărbat misterios, purtînd un parpalac bej misterios, dar şi nas şi mustaţă falsă misterioasă, ar fi strigat: “Dacă n-aţi fi fost voi, găozarilor, aş fi reuşit s-o duc la capăt!”, apoi ar fi fugit la bordul maşinii lui Traian Băasescu, acasă la Traian Băsescu.

Exclusiv online

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint