Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

PNL-ul mai pregătește un scaun gol de ministru

Zoom PNL-ul mai pregătește un scaun gol de ministru

După Fenechiu, Vosganian și Silaghi, hemoragia de miniștri penali sau justițiabili din PNL părea să se fi oprit. Adică ar mai fi, pe ici, pe colo, cîte unul cu probleme minore, dar care nu îngrijorează profund conducerea partidului, căci nici procurorii ăștia ai lui Băsescu și cei noi ai lui Ponta nu sînt chiar atît de-ai dracului încît să meargă după plevușcă.

Vineri, însă, cutremur, șoc, groază și teroare. Pe la orele serii începuse să se vorbească din ce în ce mai serios despre găsirea rapidă a unui înlocuitor pentru Chițoiu. “Da’ cu ce l-au prins?”, a întrebat, într-un tîrziu, o voce olecuță mai lucidă. Păi… Păi, nu-l prinsese nimeni cu nimic, dar deja se zvonea că Parchetul are în lucru, în procedură de urgență, un dosar dărîmător despre ministrul Finanțelor. A cărui greșeală, de data asta, fuse mare. Căci tocmai vineri n-a mai dat curs presiunilor din ultimul an și a pus, în sfîrșit, poprire pe conturile Evenimentului zilei. Se poate, domnu’ Chițoiu, se poate? Sînt oameni care au sfîrșit-o prost doar pentru că s-au uitat mai lung după Elena Udrea, așa că matale ce crezi c-o să pățești acum, că i-ai blocat conturile ziarului?

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint