Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Poliţia comunitară vs taurul comunal

Zoom Poliţia comunitară vs taurul comunal

Un elev de la Liceul „Ion Mincu“ din Vaslui a ajuns la spital în comă alcoolică după ce i s-a rupt filmul în timp ce făcea de serviciu pe școală. Întâmplarea pare inedită, dar probabil că există și un elev din Vaslui care a violat o octogenară în timp ce făcea de serviciu pe școală.

Un bărbat din Botoșani a fost atacat într-un pasaj pietonal din centrul orașului de doi tineri care i-au cerut bani. Pentru că a spus că nu are, atacatorii l-au bătut, l-au pus la pământ și i-au luat portofelul cu forța, moment în care au descoperit că bărbatul avea la el numai 2,50 lei. Iar efortul nu s-a încheiat aici pentru bătăuși. Ei s-a văzut nevoiți să bruscheze serios și automatul de cafea ieftină, ca să accepte bancnotele mototolite.

De obicei, de la cârciuma din sat de întorci cu o beție. Alteori, cu ideea că e prea mult de mers până acasă și cu cheful nebun de a te odihni întrun șanț. Un tânăr din Gura Humorului s-a ales cu o tăietură de cuțit de la nas până la ceafă. Marea lui greșeală a fost că s-a luat la ceartă cu un posesor de armă albă, care venise la birt cu chef de scandal. Oricum, problema victimei nu e agresiunea în sine, ci faptul că de-acum încolo toată lumea o să creadă despre el că nu știe să se bărbierească.

Un polițist care dirija circulația într-o intersecție din Brăila a fost atacat de un taur. Inițial, polițistul n-a încercat să se ferească, marea lui mirare fiind la ce petrecere de Halloween merg oamenii ăia doi băgați într-un costum de taur dacă au pornit de pe-a cum la drum.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint