Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Politician obscur, favorit la președinție după ce a declarat pe Facebook că o susține pe Halep

Zoom Politician obscur, favorit la președinție după ce a declarat pe Facebook că o susține pe Halep

Moment magic pentru Cornel Banal, vice-primar în comuna gorjeană Moțăței, care a devenit brusc favoritul numărul unu la președinția României, după ce opinia publică a aflat, de pe Facebook, că bărbatul nu doar o susține pe Simona Halep, dar a și fost sufletește alături de tenismenă, pe parcursul întregii finale de la Roland Gaross, și, în același timp, e mîndru că e român.

“Cred că e absolut clar pentru toată lumea că domnul Banal este cea mai potrivită persoană să conducă România în următorii 5 ani”, spune Titi Furtun, unul dintre milioanele de susținători ai eroului din Gorj. “Înțeleg că n-a terminat decît 8 clase și nu știe nici o limbă străină. Totuși, are toate calitățile necesare: o susține pe Simona Halep, e alături de Simona Halep și e mîndru că e român. Practic, nici n-ai nevoie de altceva ca să iei decizii economice și sociale complexe și să cîrmuiești eficient o țară aflată în criză”.

De aceeași părere este și Maricica Popescu, care susține că dacă e ceva care a convins-o să-l voteze pe Cornel Banal la președinție, atunci acest lucru este pasiunea recent descoperită a bărbatului pentru tenis și interesul pentru Simona Halep. “N-aș avea încredere în el dacă aș afla că e un fin cunoscător al tenisului și urmărește acest sport de foarte mulți ani. Cum să votezi așa un om? Ce m-a convins că merită să fie viitorul președinte al României e faptul că a început peste noapte să vorbească despre un lucru la care nu se pricepe, să pună mesaje gratuite de susținere a Simonei Halep și, cel mai probabil, peste cîteva zile va trece complet peste subiect, agățându-se de alte subiecte populiste la care nu se pricepe, în încercarea disperată de a strînge capital politic. Ăsta da bărbat politic! Ăsta da președinte!”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint