Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Povești de fraierit copii

Zoom Povești de fraierit copii

10 februarie, o zi mare pentru vărul Andreei Esca, Cristi Furdi, care astfel pătrunde în lumea bună, a mondenarilor care debutează în tabloide direct c-o despărțire: “Carmen Negoiță și Cristi Furdi, vărul Andreei Esca, s-au despărțit” (wowbiz.ro). Idenfificați celebritățile din enunțul de mai sus!

Verdict: WHO THE FUCK IS ALICE?

Bun, să recapitulăm, cu puțină carne pe subiect: Carmen Negoiță, fosta soție a milionarului Ionuț Negoiță, s-a combinat și ulterior despărțit de Cristi Furdi, deținător al unei firme de organizări de evenimente numite Smart Events. Întîmplător, micul întreprinzător este și vărul Andreei Esca, cea mai celebră prezentatoare de știri din România. Practic, Wowbiz a scos o știre despre doi anonimi doar indicînd niște relații de rudenie cu Esca și Negoiță. Wow, a cîta oară, Wowbiz?

 

Viața la sat s-a mutat de-o vreme pe cancan.ro. Duminică, 9 februarie, văd “Scandal ca-n Miorița! Ghiță Ciobanul, acuzat c-a țepuit un alt cioban care îi îngrijește cele 1.000 de oi!”.

Cică bădița Lucian Cimpoieru, la penultima viză de flotant sighișorean, i-a păzit oile lui Ghiță din Jina, cel de-al doilea cioban al României, vreo doi ani, din care ultima jumătate de an neplătită. Ghiță îi datorează lui Lucică 1.200 de lei.

Verdict: MIORIȚĂ LAE, LAE BUCĂLAE!

Băi, oameni buni, s-au schimbat versurile „Mioriței” în ultimii ani ca alea din Constituție? Că altfel mie nu îmi iese socoteala: un cioban moldovan, unu-i ungurean și unu-i vrîncean.

În primul rînd, bădița Lucian Cimpoieru e tuciuriu, în al doilea rînd, ciobanul Ghiță e atît de cioban încît nu mai merită și al doilea adjectiv, iar în al treilea rînd, cine-l joacă pe Moldovan, că Nicolaescu a murit?

 

Ia te uită, chiar îmi era dor de Loredana Chivu: “Văd numai steluțe verzi!”, a grăit ea către un reporter Antena Stars, preluat de Libertatea luni, 10 februarie. Nu pentru că ar fi bătut-o Leo de la Strehaia, pe care l-a țepuit de-un gard al casei părintești și un BMW X6, ci pentru că și-a mai băgat niște injecții împotriva cearcănelor pe sub felinare.

Verdict: BUNICUȚO, DE CE AI OCHII AȘA DE MARI?

Citez, că e mai amuzant: “Aș putea să îmi fac orice operație estetică, dar nu vreau să exagerez. Am vrut să scap de cearcăne pentru că nu îmi place să stau machiată tot timpul. Multe dintre tinerele care apelează la intervenții estetice nu arată bine după operație. Sfatul meu pentru orice fată care vrea să-și facă operație estetică este să se gîndească foarte bine”. Cînd sfatul ăsta vine de la Loredana Chivu, fostă playboy-istă, care și-a operat de trei ori sînii, pînă la 1.200 mililitri de silicon, eu zic s-o ascultați, fetelor. Mai ales că vi l-a dat cu ultimele puteri, de pe masa esteticianului la care are abonament tip day time.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Crime cu miros de pandemie

  30 iunie 2020

  În vreme ce-n largul oceanului patru scafandri s-au repezit cu cuțitele asupra unei balene, să-i taie otgoanele plasei de pescuit ce-o ținea prizonieră, la noi patru polițai au ajutat un […]

 • Vacanța mare

  30 iunie 2020

  Pînă acum, virusul a întrecut știința și, după cum se vede, nu dă semne de oboseală. Fără vaccin și fără tratament, societatea dă din colț în colț, libertatea individuală scade, […]

 • Încă puțină cenzură, că nu dați de la voi

  30 iunie 2020

  De ani de zile, Facebook, cel puțin, acționează arbitrar și nejustificat într-un demers constant de amuțire a vocilor care nu respectă comoditatea politică. Dar nu este de ajuns, se pare, […]

 • Plai cu boi

  23 iunie 2020

  Cînd dăm și noi orbește în gropi, apelăm la postumele buruienoase ale tutorelui nostru suprem, Mihai Eminescu, la micile bijuterii fără perdea, comise cu autoironie prin hîrtoapele existenței sale năprasnice: […]

 • Păcănele mii și stele făclii

  23 iunie 2020

  E mare urgență să fie ajutate două ramuri economice, zice Guvernul: HoReCa și păcănelele. HoReCa apare în pozele cu premierul și cu președintele. Are cînd chipul măsliniu al libanezului Murad, […]