Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Presă à la Cluj pe bani de campanie

Zoom Presă à la Cluj pe bani de campanie

Întrebarea e simplă: în afară de bani, ce i-ar mai putea aduna pe Arpad Paszkany, Vasile Dân­cu şi Ioan Rus într-un grup de presă provincial, fără nici o noimă financiară pe o piaţă astenică şi dominată de ziare locale stabilizate? Păi, ia să ve­dem. 

Paszkany, patronul CFR Cluj, omul pentru care Băsescu a intervenit la Finanţe, e prietenul lui Boc şi sponsorul pe faţă, cu peste 400.000 de euro, al PDL. Mai e şi inculpat în cîteva dosare care au rolul de a-i menţine calitatea de sponsor. Rus şi Dâncu, fondatorii Grupului de la Cluj, sînt poarta prin care, dacă PDL pierde puterea, Arpi ar putea intra în rîndul sponsorilor PSD. Rus visează, la rîndul lui, să ajungă un fel de guvernator al regiunii în caz de regionalizare, iar Dâncu se închipuie un fel de Mihai Gâdea ardelenesc. Grupul de presă, care racolează jurnalişti locali pe salarii duble, urmează să fie condus de un manager străin şi să se mute în Sigma Center, clădirea de biznis a lui Paszkany, împreună cu CFR Cluj. Problema e cine va ţine scorul: casieria PSD sau antrenorul atotputernic al PDL? Căci scorul acestui meci se anunţă mare, aproape de maidan. 

3 comentarii

  1. #1

    siteul http://www.catavencu.info nu mai functioneaza. de ce?

  2. #2

    pt ca nu-l mai administreaza nimeni?… 🙂

  3. #3

    Arpad, nici un site „catavencu”, fie el .ro, .info sau altfel nu ne mai apartine. Ele apartin Catavencu SA, firma scoasa la licitatie pe bucati.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint