Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Presa împotriva statului

Zoom Presa împotriva statului

Cea mai mare mizerie din presa acestor zile a venit de la g4media.ro.

Într-un spațiu public scandalizat de retardul Poliției Române și de reacțiile stranii ale instutuțiilor statului în ansamblul lor, ce se gândesc ziariștii lu’ pește de la g4media.ro: hei, ce-ar fi dacă ne-am comporta ca niște scârbe, să mințim pentru a aduna vizualizări și pentru a arunca și mai mult rahat în capul Poliției?

Ei, care toată ziua condamnă fakenews-ul rusesc, au supt like-uri cu o minciună premeditată. Ea a sunat astfel:

„O vecină din Caracal a lui Gheorghe Dincă, suspectul în cazul dispariției Alexandrei, a sunat la 112 de două ori, la ora 3, apoi la 5 dimineața în noaptea de 24 spre 25 iulie, ca să raporteze o activitate suspectă în fața porții acestuia. Femeia a sunat cu câteva ore înainte ca fata dispărută, Alexandra Măceșanu, să sune și ea la 112 în jurul orei 11, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare. Practic, Poliția avea o posibilă locație suspectă chiar din dimineața zilei de joi, 25 iulie. Ea plecase de acasă din localitatea Dobrosloveni către Caracal.“

Povestea are toate șansele să fie o știre dacă schimbăm noaptea: dacă cele două telefoane sunt în noaptea de joi spre vineri, iar nu de miercuri spre joi. Cu atât mai mult cu cât, într-adevăr, în acea noapte, polițiștii erau în fața casei, așteptau să se facă dimineață și să se facă de rușine.

Au trecut trei zile de la marea minciună a celor de la g4media.ro, murdăria e tot acolo, pe site-ul lor. Dincolo de goana după audiență, trebuie remarcată direcția porcăriei: să dea încă o lovitură Poliției, să mai îngroape puțin instituțiile statului.

Că doar ei lucrează la privat, nu?De la privat își iau banii, nu invers.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint