Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Președinte aproape muncitor

Zoom Președinte aproape muncitor

Doi oameni muncesc foarte mult: Sorin Grindeanu și Klaus Iohannis. Știu, e șocant ce spun, probabil vă gândiți că două putori nu se pot transforma chiar așa, peste noapte.

Grindeanu e posedat de muncă, însă, practic, e un robot. De fapt, nu, scuze, am zis că și robotul, la fel, tot cu munca. Dar o fac în feluri atât de diferite, aici voiam să ajung.

Grindeanu e la vedere, pe Facebook, pe față, cu toate armele în joc, nu ia ostatici, asemeni altui premier răposat la datorie: „2022 va fi anul în care se vor semna cele mai multe contracte de investiții din istoria Ministerului Transporturilor“. Măreț, istoria însăși e implicată, totul e mult, mare, iar Sorin – moț peste mormanul acesta de succes.

De partea cealaltă, Iohannis lucrează în penumbră, cu Dîncu, parcă iradiat de expunerea prelungită, neprotejată, la lumina Serviciilor în toți acești ani. Președintele i-a chemat pe miniștri la Cotroceni. O dată, de mai multe ori, de câte ori a vrut. Iar miniștrilor le-a plăcut, deși Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, a surprins foarte bine logica lucrurilor în tradiționala perversitate udemeristă: „Prin faptul că a pus un prim-ministru desemnat în persoana domnului Ciucă, practic dorește să știe, să fie la curent cu ceea ce se întâmplă în Guvern și ceea ce se întâmplă în ministere“. Oo, da, acel moment în care un ministru spune că președintele a pus ministru un militar ca să poată să-l cheme la raport ori de câte ori are chef. Mă rog, e felul președintelui de-a arăta că și el face parte din clasa muncitoare.
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale