Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Prețul corect în PP-DD

Zoom Prețul corect în PP-DD

Plecarea în trombă a tatălui lui Șerban Huidu din partid a redeschis discuția banilor dați “domnului Dan” de către candidații la diverse funcții pepededistice. Sumele vehiculate pentru alegerile generale par a se fi învârtit în jurul zecilor de mii de euro, cu mult, însă, sub sumele vehiculate vara trecută, înainte de alegerile locale. Prin mai-iunie 2012, în buzunarele largi ale patronului defunctei OTV au intrat cam opt milioane de euro, nefiscalizați, banii fiind strânși rapid de la președinții de filiale județene.

Astfel, omul OTV-ului la Tulcea, fostul PRM-ist și PDL-ist Liviu Codîrlă, a cotizat frumoasa sumă de 200.000, urmând apoi să o recupereze de la câștigătorii din teritoriul primit în administrare. Amortizarea s-a făcut destul de repede, prima sută de mii venind de la PDL, în nici o lună de la data alegerilor, pentru schimbarea majorității în Consiliul Local Tulcea. Tot ca parte a înțelegerii, Codîrlă a mai primit pentru oamenii săi transportul public, administrația domeniului public și piețele din Tulcea, pentru a-și recupera cât mai rapid banii vărsați lui Dan Diaconescu. Păcat că avem alegeri atât de rar, căci, altfel, în trei scrutinuri ar fi apărut de la investitori toți banii necesari achiziționării Oltchim-ului.

Publicat în Cațavencii, nr. 5(83), 2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint