Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Prințul Paul Lambrino susține că el este adevăratul moștenitor al tronului din Game of Thrones

Zoom Prințul Paul Lambrino susține că el este adevăratul moștenitor al tronului din Game of Thrones

Lupta pentru putere din Urzeala tronurilor se complică chiar înainte de finalul ultimului sezon. După Daenerys Targaryen, Jon Snow și Cersei Lannister, cel mai nou pretendent la tronul de fier este prințul Paul Lambrino, pe care un tribunal din Alexandria l-a declarat nepot legitim al regelui Robert Baratheon, din prima lui căsătorie, cu Zizi Lambrino.

Pe lângă titlul de rege, prințul Paul mai cere și câteva clădiri istorice din King’s Landing, de pe urma cărora ar putea lejer să trăiască din chirii, dacă nu-l omoară George R.R. Martin la fel ca pe alte personaje îndrăgite din serie.

“Vă spun sincer că eu mi-am dat seama că merit să urc pe tronul de fier încă de la primul sezon”, ne-a mărturisit Paul Lambrino. “Era clar că eu sunt adevăratul moștenitor. Jon Snow? Hai să fim serioși! Chiar dacă nu e un bastard, a trăit toată viața ca unul și deprinderile astea nu se schimbă. Daenerys cu dragonii ei? Am pisici de un milion de ori mai frumoase și mai ale dracu’. Doar Cersei mai poate să-mi facă probleme, dar nu-i nimic. Am înțeles că e gravidă. Pot să-i iau tronul cât e-n concediu de maternitate și e prinsă cu ăla mic. Mă refer la copil, nu la frate-su”, a mai spus prințul Paul, în timp ce-și aduna o armată de reporteri de la Click!, Cancan și Wowbiz cu care să atace King’s Landing și să urce pe tronul de fier.

Experții spun că ar fi cea mai mare răsturnare de situație din tot serialul, mai ales că până acum prințul Paul n-a apărut deloc.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

 1. #1

  Eu credeam ca umblatorii albi au pierit ca totii, se pare ca una a scapat, dovada poza.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]

 • Petroave!

  10 septembrie 2019

  Cea mai jalnică scuză este, totdeauna, „N-am știut!“. Copiilor poți să le-o ierți, dar adulților, nu. Mai ales că un principiu de drept spune că necunoașterea legii nu te absolvă […]

 • Nimerick

  3 septembrie 2019

  De mori ca mîine, scapi de-o povară: frica de moarte o să dispară și-o să te-apuce, unsă cu miere, o mare poftă de înviere.  

 • Adevărul e că nu se mai muncește, tovarăși

  3 septembrie 2019

  Analfabet și criminal, Nicolae Ceaușescu sare în ajutorul urmașilor săi președinți. Rafala care l-a împiedicat să ni se destăinuie pe larg începe să rănească un public tot mai numeros. Pe […]