Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Puciștii au adoptat o strategie 4-5-1, cu Hakan Șükür în atac

Zoom Puciștii au adoptat o strategie 4-5-1, cu Hakan Șükür în atac

Jurnalul lui Gheorghe Hagi (colaborator apropiat al proscrisului Hakan Șükür)

14 august 2016

Dragă jurnalule, inima mea are mîhnire șutată în ea. Hakan Șükür dacă trădător, orice, ne-a demonstrat tuturor. Hakan Șükür e Hakan Șükür! Fiecare om sîntem diferiți! Se identifică cu el însuși! Depinde de el ce cale a drumului alege! Turcia e o țară. Nu putem să ne ascundem după noi însumi!

15 august 2016

Aș vrea să lămuresc la toată lumea o informație tristă care vine și tulbură treburile mele: regina care a murit nu sîntem rudă de sînge între noi. Doar coincidență de post.

16 august 2016

Țin minte și-acum în memoria mea cuvintele care mi le amintesc că le-a vorbit Hakan: “Gică, liber, dă-o, pizda mă-sii!”. Adevărat a spus, adevărat am înțeles: cînd ți-e frică de lup, nu intri în pădure, că și lupul o fi bun la ceva!

17 august 2016

O vorbă îmi place și mie să zic: la turci deranjul e mare în apărare, poarta e goală, dar cine poate s-o umple? Cînd iei taurul de coarde, pînă la urmă o faci de oaie. D-aia zic: rîdem, glumim, dar brînza e pe bani!

 

 

 

Jurnalul lui Hakan Șükür (vârf împins, pucist)

12 august

E o mare eroare, am primit mandat de arestare complet aiurea. N-a existat contact între mine și mișcarea clericului Gulen, care a pus la cale lovitura de stat. Se poate vedea pe reluări că există o fantă de lumină între mine și puciști. Nea Ovidiu, mai puneți o dată înregistrarea?

13 august

Mi se pare că Erdogan mă scoate pe mine țap ispășitor. De ce m-a arestat? Doar pentru că sunt singurul fotbalist turc din anii ’90-2000 de care au auzit românii, coleg fiind cu Hagi și Gică Popescu la Galatasaray? Sunt victima unei răzbunări. Mai exact, e vorba de ocaziile pe care le-am avut și care acum se răzbună.

14 august

L-am sunat pe Giani Kiriță, de la Bursaspor, să-l întreb dacă e OK. Cică e bine, nu l-a căutat nimeni să-l salte de-acasă. Totuși, cam are emoții, deoarece în orice moment poate să afle Erdogan de legăturile lui cu emisinile Dansez pentru tine și Șerifi de România. Dacă se răspândește vestea, nici măcar tatuajele alea supradimensionate și barba lui de imam sunnit nu-l mai pot salva.

 

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Toader s-a făcut băiat mare

  17 septembrie 2019

  Aidoma unui copil fugit de acasă și aciuit în Gara de Nord, Toader Paleologu a fost luat sub pulpană de un drojdier bătrîn și hîrșit în rele, dispus să-l învețe […]

 • Călăreții fără cap

  17 septembrie 2019

  Între pusta maghiară și stepa rusească, pe terenul cu obstacole moștenit de la strămoși, România aleargă, ca un cal deșelat de istorie, să prindă din urmă Occidentul. Singura ei certitudine, […]

 • Votul la fără taxe

  17 septembrie 2019

  79.997 de cetățeni români stabiliți în străinătate s-au înscris fie pentru a vota prin corespondență, fie pentru a solicita să voteze la o secție de votare mai aproape de casă. […]

 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]