Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Puciștii au adoptat o strategie 4-5-1, cu Hakan Șükür în atac

Zoom Puciștii au adoptat o strategie 4-5-1, cu Hakan Șükür în atac

Jurnalul lui Gheorghe Hagi (colaborator apropiat al proscrisului Hakan Șükür)

14 august 2016

Dragă jurnalule, inima mea are mîhnire șutată în ea. Hakan Șükür dacă trădător, orice, ne-a demonstrat tuturor. Hakan Șükür e Hakan Șükür! Fiecare om sîntem diferiți! Se identifică cu el însuși! Depinde de el ce cale a drumului alege! Turcia e o țară. Nu putem să ne ascundem după noi însumi!

15 august 2016

Aș vrea să lămuresc la toată lumea o informație tristă care vine și tulbură treburile mele: regina care a murit nu sîntem rudă de sînge între noi. Doar coincidență de post.

16 august 2016

Țin minte și-acum în memoria mea cuvintele care mi le amintesc că le-a vorbit Hakan: “Gică, liber, dă-o, pizda mă-sii!”. Adevărat a spus, adevărat am înțeles: cînd ți-e frică de lup, nu intri în pădure, că și lupul o fi bun la ceva!

17 august 2016

O vorbă îmi place și mie să zic: la turci deranjul e mare în apărare, poarta e goală, dar cine poate s-o umple? Cînd iei taurul de coarde, pînă la urmă o faci de oaie. D-aia zic: rîdem, glumim, dar brînza e pe bani!

 

 

 

Jurnalul lui Hakan Șükür (vârf împins, pucist)

12 august

E o mare eroare, am primit mandat de arestare complet aiurea. N-a existat contact între mine și mișcarea clericului Gulen, care a pus la cale lovitura de stat. Se poate vedea pe reluări că există o fantă de lumină între mine și puciști. Nea Ovidiu, mai puneți o dată înregistrarea?

13 august

Mi se pare că Erdogan mă scoate pe mine țap ispășitor. De ce m-a arestat? Doar pentru că sunt singurul fotbalist turc din anii ’90-2000 de care au auzit românii, coleg fiind cu Hagi și Gică Popescu la Galatasaray? Sunt victima unei răzbunări. Mai exact, e vorba de ocaziile pe care le-am avut și care acum se răzbună.

14 august

L-am sunat pe Giani Kiriță, de la Bursaspor, să-l întreb dacă e OK. Cică e bine, nu l-a căutat nimeni să-l salte de-acasă. Totuși, cam are emoții, deoarece în orice moment poate să afle Erdogan de legăturile lui cu emisinile Dansez pentru tine și Șerifi de România. Dacă se răspândește vestea, nici măcar tatuajele alea supradimensionate și barba lui de imam sunnit nu-l mai pot salva.

 

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

 • Cine suntem, ce mai vrem

  18 februarie 2020

  „Să se știe cine suntem și ce vrem“, spunea Ion Iliescu în decembrie 1989 despre necesitatea unei comunicări cu ambasada Uniunii Sovietice. Desigur, sovieticii știau destul de bine și cine […]

 • Ludovic autorăstignit a doua oară

  11 februarie 2020

  După ce a fost bătut la școală de niște derbedei, elevul conștiincios Ludovic Orban, sfătuit de domnul diriginte, a decis să-și dea singur palme în fața clasei dacă împricinații refuză […]

 • Războaiele care ne-au prostit

  11 februarie 2020

  Cînd vine vorba despre înapoierea României, două tabere duc greul bătăliei. Una susține că sîntem ținuți pe loc de corupție. Cealaltă e de părere că sîntem victima conspirației internaționale. În […]