Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Puciștii au adoptat o strategie 4-5-1, cu Hakan Șükür în atac

Zoom Puciștii au adoptat o strategie 4-5-1, cu Hakan Șükür în atac

Jurnalul lui Gheorghe Hagi (colaborator apropiat al proscrisului Hakan Șükür)

14 august 2016

Dragă jurnalule, inima mea are mîhnire șutată în ea. Hakan Șükür dacă trădător, orice, ne-a demonstrat tuturor. Hakan Șükür e Hakan Șükür! Fiecare om sîntem diferiți! Se identifică cu el însuși! Depinde de el ce cale a drumului alege! Turcia e o țară. Nu putem să ne ascundem după noi însumi!

15 august 2016

Aș vrea să lămuresc la toată lumea o informație tristă care vine și tulbură treburile mele: regina care a murit nu sîntem rudă de sînge între noi. Doar coincidență de post.

16 august 2016

Țin minte și-acum în memoria mea cuvintele care mi le amintesc că le-a vorbit Hakan: “Gică, liber, dă-o, pizda mă-sii!”. Adevărat a spus, adevărat am înțeles: cînd ți-e frică de lup, nu intri în pădure, că și lupul o fi bun la ceva!

17 august 2016

O vorbă îmi place și mie să zic: la turci deranjul e mare în apărare, poarta e goală, dar cine poate s-o umple? Cînd iei taurul de coarde, pînă la urmă o faci de oaie. D-aia zic: rîdem, glumim, dar brînza e pe bani!

 

 

 

Jurnalul lui Hakan Șükür (vârf împins, pucist)

12 august

E o mare eroare, am primit mandat de arestare complet aiurea. N-a existat contact între mine și mișcarea clericului Gulen, care a pus la cale lovitura de stat. Se poate vedea pe reluări că există o fantă de lumină între mine și puciști. Nea Ovidiu, mai puneți o dată înregistrarea?

13 august

Mi se pare că Erdogan mă scoate pe mine țap ispășitor. De ce m-a arestat? Doar pentru că sunt singurul fotbalist turc din anii ’90-2000 de care au auzit românii, coleg fiind cu Hagi și Gică Popescu la Galatasaray? Sunt victima unei răzbunări. Mai exact, e vorba de ocaziile pe care le-am avut și care acum se răzbună.

14 august

L-am sunat pe Giani Kiriță, de la Bursaspor, să-l întreb dacă e OK. Cică e bine, nu l-a căutat nimeni să-l salte de-acasă. Totuși, cam are emoții, deoarece în orice moment poate să afle Erdogan de legăturile lui cu emisinile Dansez pentru tine și Șerifi de România. Dacă se răspândește vestea, nici măcar tatuajele alea supradimensionate și barba lui de imam sunnit nu-l mai pot salva.

 

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Cioclii

  4 august 2020

  Viziunea convalescentului privind în oglindă Fiți gata la harpoane că îngeru-i la copcă în țara cea vestită și rece de sub votcă cu turlele înfipte în nori pînă-n prăsea, momiți-l […]

 • N-a mai mers la pușcărie, hai, măcar, la Primărie!

  4 august 2020

  Așa cum bețivii adevărați își revin spre dimineață dacă simt pe gîtlej un nou pîrîiaș de vodcă, Traian Băsescu dă semne de dezmeticire. Lunga mahmureală politică nu i-a priit. Abstinența, […]

 • România din ce în ce mai puțin educată

  4 august 2020

  Klaus Iohannis este profesor. Nu și-a mai exercitat meseria din 1997, e drept, acela fiind anul în care a părăsit definitiv catedra pentru un post în administrație. Mai întâi inspector […]

 • Martirii carantinei

  28 iulie 2020

  Printr-o ironie a sorții, săptămîna trecută Marea Neagră și-a luat și ea rația de libertate, fiindcă din două sute de mii de samavolnici care s-au scăldat în lipsa de respect […]

 • Cel mai scump dulap din istorie

  28 iulie 2020

  „Am obținut pentru România o sumă impresionantă, 79,9 miliarde de euro“, a zis președintele Iohannis, și s-au găsit destui să se repeadă să-i pupe mîinile ca unui binefăcător. Banii ăștia, […]