Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Putin, bănuit că a atacat Ucraina în urma unei provocări de pe TikTok

Zoom Putin, bănuit că a atacat Ucraina în urma unei provocări de pe TikTok

Rețelele sociale sunt tot mai periculoase, dar parcă niciodată pericolul n-a fost mai evident ca în 2022. O dovedește chiar invadarea Ucrainei de către armata rusă, la care s-a ajuns în urma unei banale provocări pe TikTok. Putin, un tip aflat la vârsta la care e foarte influențabil de către tiranii din trecut și ororile comise de aceștia, a răspuns la provocare, iar rezultatele se regăsesc acum în toate jurnalele de știri. În plus, Vladimir Vladimirovici Putin a și fost lăsat nesupravegheat de părinți, care au murit de bătrânețe.

„Aplicația asta ar trebui interzisă“, e de părere un membru de frunte al Opoziției din Rusia, care a avut amabilitatea de a ne acorda un interviu între două reprize de tortură în închisoarea din Siberia unde își petrece restul vieții. „Nu mi se pare normal ca orice dictator să o poată folosi nesupravegheat. Iată unde s-a ajuns! Ce urmează? Să apară un nou trend pe TikTik care să-i îndemne pe utilizatori să lanseze o bombă nucleară tactică în țara vecină pe care au invadat-o? Sper că nu. Deși pentru mine ar fi mai bine, că s-ar termina odată supliciul ăsta.“
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint