Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Radu Banciu, deranjat că Cheloo îi urăște doar pe homosexuali, nu și pe heterosexuali

Zoom Radu Banciu, deranjat că Cheloo îi urăște doar pe homosexuali, nu și pe heterosexuali

Insultele adresate de rapperul Cheloo unui concurent homosexual de la X-Factor nu s-au lăsat fără urmări. Cunoscutul realizator tv Radu Banciu a lansat un atac foarte dur la adresa lui Cheloo, pe care-l consideră un om de nimic, deoarece e incapabil să-i urască pe toți oamenii la fel, indiferent de orientarea lor sexuală, de etnie sau de religie.

”Nu mi se pare normal ca o vedetă de notorietatea lui Cheloo să afirme pe un post național că îi urăște pe homosexuali, fără a preciza că îi disprețuiește la fel de mult și pe bărbații care nu-s pe invers. Cheloo e lipsit de caracter dacă lasă de înțeles că nu-i detestă și pe heterosexuali. Și nu pricep de ce i se spune Cheloo. Pentru că e chel? Păi, e și tractorist de la țară, dar nu-i zice nimeni Tractoristoo de la țară”, a continuat Radu Banciu.

Pentru a arăta ca o lume lipsită de discriminări este totuși posibilă, Radu Banciu s-a dat exemplu pe sine, amintind că îi urăște la culme pe unguri, țigani și evrei, dar nu mai mult decât pe norvegieni și pe români, pe care practic îi consideră niște oameni de nimic.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint