Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Raport despre starea ficţiunii: Gaşcă de dezaxaţi bănuită că răpeşte copii ca să le pună organe în plus

Zoom Raport despre starea ficţiunii: Gaşcă de dezaxaţi bănuită că răpeşte copii ca să le pună organe în plus

Şoc şi groază pe străzile principalelor oraşe din România şi ale municipiului Piteşti, după ce mai multe familii disperate au raportat la poliţie faptul că indivizi necunoscuţi le-au răpit copiii, din faţa casei, i-au hrănit, spălat, le-au dat bani, le-au cusut acestora organe în plus, iar la sfîrşit i-au abandonat în mall.

„Este inadmisibil ce se întîmplă“, crede Eleonora P., o mamă din Petroşani. „Cînd a plecat să se joace, copilul meu era perfect bolnavicios. Avea strabism, platfus, doi dinţi lipsă, puţină scolioză… Acum, după ce a trecut prin mîna acestor monştri, din ambulanţa neagră. nu mai are nici pe dracu’. În plus, are şase rinichi, patru ficaţi, cinci stomacuri. Dumneata ştii cît de greu e să hrăneşti cinci stomacuri, domnule?“

Cu o dramă asemănătoare se confruntă şi familia Popescu, din Bîrlad, a căror fetiţă, de 13 ani, a fost răpită săptămîna trecută şi s-a întors abia ieri cu trei spline, 25 de măsele de minte, 68 de coaste şi o pereche de silicoane, mărimea C. „Că a venit cu silicoane nu-i aşa de rău. Cred că o să o ajute mai tîrziu pe Facebook“, crede Dumitru, tatăl fetiţei. „Ce ne-am dori acum ar fi să o răpească şi pe nevastă-mea, ca să-i pună şi ei silicoane!“

Hotărîţi să dezlege misterul organelor în plus, reporterii publicaţiei noastre au reuşit să ia legătura cu unul dintre hoţii de copii, care ne-a declarat în exclusivitate: „Nu sîntem, dom’­le, hoţi! Sîntem studenţi la Medicină! La ce mănîncă, beau şi ascultă, copiii ăştia sînt şi-aşa suficient de terminaţi. Am zis că nu le-ar strica nişte organe în plus pentru mai tîrziu în viaţă. În plus, partea bună e că oricînd vor să facă un ban în plus… pac, un rinichiuţ la băiatu’! Pac, un ficăţel dincolo! Ce, nu ne-am gîndit bine?“.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale