Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Raportul negativ al CE pe justiţie, prima atestare oficială că în România există justiţie

Zoom Raportul negativ al CE pe justiţie, prima atestare oficială că în România există justiţie

Premierul Victor Ponta s-a declarat entuziasmat de raportul nefavorabil al Comisiei Europene, asupra justiţiei din România. “E o victorie importantă pentru România, avînd în vedere că e prima dată cînd se recunoaşte oficial că ţara noastră are un sistem judiciar. Nu contează dacă el merge bine sau rău, contează că i-am păcălit că există!

Felicitări tuturor celor care au făcut acest lucru posibil. Sper ca în scurt timp să apară rapoarte nefavorabile legate de respectarea drepturilor omului şi Constituţie, pentru că altfel nimeni n-o să ne creadă că avem aşa ceva”.

O dovadă incontestabilă a faptului că în România s-ar putea să există un soi de justiţie, raportul negativ al Comisiei Europene vine la doar cîteva zile după o altă mare reuşită a diplomaţiei româneşti: o campanie negativă în presa din Marea Britanie, în care se adminte pentru prima dată oficial că România s-ar putea să fie o ţară reală.

Exclusiv online

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint