Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Rareș și Raluca, suflete pereche

Zoom Rareș și Raluca, suflete pereche

Păcat că societatea nu are mai mult timp să se distreze cu Raluca Turcan și Rareș Bogdan. Viața le aranjează cum știe ea. Nici că se putea răzbunare mai frumoasă decât ca Rareș Bogdan să fie beștelit de o altă dichisită, o altă habarnistă, o altă nepregătită în nimic. Cum e și el, fată.

S-au luat de la banii ăia de pensii despre care spunea Turcan că nu există. Și nu existau, ei au fost aduși acum, de Câciu, la rectificare. O spune „briliantul“ cu gura sa. Deci e mai mișto: Raluca Turcan are și dreptate în bălăcăreala despre care vorbim.

„Rareș are pusee de megalomanie, pentru că vorbește din ce în ce mai mult despre el însuși la persoana a treia, ceea ce cred c-ar trebui să-i dea de gândit. Cred că trece printr-un episod de grandomanie și orice specialist ați întreba v-ar spune că aceasta vine la pachet cu ridicolul“, a punctat impecabil, de altfel, Raluca Turcan. A alunecat puțin pe un plural pe-acolo, dar în rest a fost brici, pur și simplu ai imaginea unei cârpe cu batistuță în piept.

Se merită atât de mult acești indivizi… sunt suflete mici pereche, suflete meschine pereche.

Bulversat de loviturile Ralucăi Turcan, Rareș Bogdan trece printr-o perioadă în care mai repede ar merge în fundul gol pe stradă, cu batistuța băgată în cur, decât să spună astfel de tâmpenii: „Îmi voi întrerupe mandatul de europarlamentar pentru a veni în Guvern să mă asigur că Ciolacu face ce trebuie și va respecta programul de guvernare“. Măcar știe și nea Marcel că are om de trimis după bere.
Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    -Este adevărat că toți studenții străini la Moscova ajung spioni ruși?
    -În principiu, da! Totuși… hm…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint