Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Reacția specialiștilor din România la ceremonia de decernare a premiilor Oscar: Meseria e statuetă de aur

Zoom Reacția specialiștilor din România la ceremonia de decernare a premiilor Oscar: Meseria e statuetă de aur

Gheorghe Hagi (antrenor, Viitorul Constanța): “Filmele de anul ăsta au fost foarte bune, la fel de bune ca anul trecut… așa-așa, mai puțin bune. Au fost proaste. Nu mi-a plăcut nici unul.”

Moise Guran (ideolog): “Nu vi se pare periculos pentru economie că au cîștigat atîtea filme în care oamenii, practic, nu au nici un serviciu și trăiesc din ajutoare sociale? Pe bune, oameni buni, chiar credeți că trebuie să glorificăm toți leneșii care parazitează Pămîntul? Ce meserie e aia să cînți și să dansezi, ca să nu mai zic ce meserie e să fii un negru homosexual care ia droguri? Mi se pare că ne întoarcem din nou în perioada bolșevică.”

Cristian Mungiu (regizor din noul val): “Pentru mine, La La Land a fost o decepție îngrozitoare. Pentru o clipă am crezut c-o să se mănînce ciorbă, dar au ajuns să mănînce altceva.”

Liviu Dragnea (președinte PSD): “Președintele Klaus Iohannis să respecte votul oamenilor și să nu mai instige la violențe! Adevăratul cîștigător la categoria cel mai bun film este La La Land. Oamenii au votat! Și n-au decît să iasă toți manipulații și multinaționalele în piață, La La Land e cel mai bun film.

Sorin Grindeanu (ce zice președintele PSD): “Am aceeași părere cu domnul Liviu Dragnea.”

Klaus Iohannis (președintele României): “Am urmărit cu atenție și îngrijorare ceremonia de decernare a premiilor Oscar și vă spun sincer că m-a îngrijorat faptul că Suicide Squad, un film care încurajează grațierea deținuților cu puteri supranaturale, a primit premiul Oscar. Am să rog DNA-ul să cerceteze această situație.”

Floricica Dansatoarea (ideolog): “E mafie curată. Domnu’ Iohannis, ieșiți în stradă și potoliți mitingul de la Los Angeles și-aicea! Să vă fie rușine! Orice om are dreptul la Oscar. Huooooooooo!”

Patriarhul Daniel (cîrmuitor spiritual): “Prea mult aur pentru gusturile mele. În viață trebuie să fii mai cumpătat și mai discret. Nu doar aurul contează, ci și platina.”

Alexandru Arșinel (actor): “Filmele n-a fost niciodată cel mai bun produs al cinematografiei. Toată lumea știe că arta adevărată e în reclame la farmacii. De ce nu există o categorie specială pentru asta? Pentru că România e o colonie străină din anul 100, de aia! Nu ne mai facem bine…”

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Toader s-a făcut băiat mare

  17 septembrie 2019

  Aidoma unui copil fugit de acasă și aciuit în Gara de Nord, Toader Paleologu a fost luat sub pulpană de un drojdier bătrîn și hîrșit în rele, dispus să-l învețe […]

 • Călăreții fără cap

  17 septembrie 2019

  Între pusta maghiară și stepa rusească, pe terenul cu obstacole moștenit de la strămoși, România aleargă, ca un cal deșelat de istorie, să prindă din urmă Occidentul. Singura ei certitudine, […]

 • Votul la fără taxe

  17 septembrie 2019

  79.997 de cetățeni români stabiliți în străinătate s-au înscris fie pentru a vota prin corespondență, fie pentru a solicita să voteze la o secție de votare mai aproape de casă. […]

 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]