Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Reacția specialiștilor din România la ceremonia de decernare a premiilor Oscar: Meseria e statuetă de aur

Zoom Reacția specialiștilor din România la ceremonia de decernare a premiilor Oscar: Meseria e statuetă de aur

Gheorghe Hagi (antrenor, Viitorul Constanța): “Filmele de anul ăsta au fost foarte bune, la fel de bune ca anul trecut… așa-așa, mai puțin bune. Au fost proaste. Nu mi-a plăcut nici unul.”

Moise Guran (ideolog): “Nu vi se pare periculos pentru economie că au cîștigat atîtea filme în care oamenii, practic, nu au nici un serviciu și trăiesc din ajutoare sociale? Pe bune, oameni buni, chiar credeți că trebuie să glorificăm toți leneșii care parazitează Pămîntul? Ce meserie e aia să cînți și să dansezi, ca să nu mai zic ce meserie e să fii un negru homosexual care ia droguri? Mi se pare că ne întoarcem din nou în perioada bolșevică.”

Cristian Mungiu (regizor din noul val): “Pentru mine, La La Land a fost o decepție îngrozitoare. Pentru o clipă am crezut c-o să se mănînce ciorbă, dar au ajuns să mănînce altceva.”

Liviu Dragnea (președinte PSD): “Președintele Klaus Iohannis să respecte votul oamenilor și să nu mai instige la violențe! Adevăratul cîștigător la categoria cel mai bun film este La La Land. Oamenii au votat! Și n-au decît să iasă toți manipulații și multinaționalele în piață, La La Land e cel mai bun film.

Sorin Grindeanu (ce zice președintele PSD): “Am aceeași părere cu domnul Liviu Dragnea.”

Klaus Iohannis (președintele României): “Am urmărit cu atenție și îngrijorare ceremonia de decernare a premiilor Oscar și vă spun sincer că m-a îngrijorat faptul că Suicide Squad, un film care încurajează grațierea deținuților cu puteri supranaturale, a primit premiul Oscar. Am să rog DNA-ul să cerceteze această situație.”

Floricica Dansatoarea (ideolog): “E mafie curată. Domnu’ Iohannis, ieșiți în stradă și potoliți mitingul de la Los Angeles și-aicea! Să vă fie rușine! Orice om are dreptul la Oscar. Huooooooooo!”

Patriarhul Daniel (cîrmuitor spiritual): “Prea mult aur pentru gusturile mele. În viață trebuie să fii mai cumpătat și mai discret. Nu doar aurul contează, ci și platina.”

Alexandru Arșinel (actor): “Filmele n-a fost niciodată cel mai bun produs al cinematografiei. Toată lumea știe că arta adevărată e în reclame la farmacii. De ce nu există o categorie specială pentru asta? Pentru că România e o colonie străină din anul 100, de aia! Nu ne mai facem bine…”

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • Războiul de independență se amînă

  12 iunie 2018

  Mitingul PSD, înrămat de Antena 3 și RTV, atîrnă acum pe perete, alături de mitingul #rezist, pictat, de-a lungul unui an întreg, de Digi24, Realitatea TV și HotNews. Sînt două […]

 • Dulăul cu colții pe-arginți

  12 iunie 2018

  “Bătrânii și moldovenii ne vor distruge viitorul!”, spuneau, fără fereală, antipatizanți de toate vârstele ai PSD-ului, înainte de parlamentarele din 2016. Prin urmare, pe locul 1 al listei pentru Senat […]

 • În satul lui Lae Chiorul

  5 iunie 2018

  Intră uliul pe fereastră după pui de ceas cu cuc, unde-i dusă țara noastră ce-a fugit din balamuc? Arz-o focul să o arză, pustiită de feciori, că părem un neam […]

 • Cu Curtea-n două luntri

  5 iunie 2018

  Frauda, minciuna și ipocrizia sînt fiicele cu handicap ale democrației, copiii ei problemă, născuți pe ascuns din relația vinovată cu natura umană. În democrație se fură și se minte, se […]

 • Bale carnavalului!

  5 iunie 2018

  Fanii îi cer lui Klaus Iohannis să ia PSD în brațe și să se arunce cu el din vârful istoriei. ”Ori la bal, ori la spital”, îi ordonă Andreea Pora, […]