Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Reacția specialiștilor din România la ceremonia de decernare a premiilor Oscar: Meseria e statuetă de aur

Zoom Reacția specialiștilor din România la ceremonia de decernare a premiilor Oscar: Meseria e statuetă de aur

Gheorghe Hagi (antrenor, Viitorul Constanța): “Filmele de anul ăsta au fost foarte bune, la fel de bune ca anul trecut… așa-așa, mai puțin bune. Au fost proaste. Nu mi-a plăcut nici unul.”

Moise Guran (ideolog): “Nu vi se pare periculos pentru economie că au cîștigat atîtea filme în care oamenii, practic, nu au nici un serviciu și trăiesc din ajutoare sociale? Pe bune, oameni buni, chiar credeți că trebuie să glorificăm toți leneșii care parazitează Pămîntul? Ce meserie e aia să cînți și să dansezi, ca să nu mai zic ce meserie e să fii un negru homosexual care ia droguri? Mi se pare că ne întoarcem din nou în perioada bolșevică.”

Cristian Mungiu (regizor din noul val): “Pentru mine, La La Land a fost o decepție îngrozitoare. Pentru o clipă am crezut c-o să se mănînce ciorbă, dar au ajuns să mănînce altceva.”

Liviu Dragnea (președinte PSD): “Președintele Klaus Iohannis să respecte votul oamenilor și să nu mai instige la violențe! Adevăratul cîștigător la categoria cel mai bun film este La La Land. Oamenii au votat! Și n-au decît să iasă toți manipulații și multinaționalele în piață, La La Land e cel mai bun film.

Sorin Grindeanu (ce zice președintele PSD): “Am aceeași părere cu domnul Liviu Dragnea.”

Klaus Iohannis (președintele României): “Am urmărit cu atenție și îngrijorare ceremonia de decernare a premiilor Oscar și vă spun sincer că m-a îngrijorat faptul că Suicide Squad, un film care încurajează grațierea deținuților cu puteri supranaturale, a primit premiul Oscar. Am să rog DNA-ul să cerceteze această situație.”

Floricica Dansatoarea (ideolog): “E mafie curată. Domnu’ Iohannis, ieșiți în stradă și potoliți mitingul de la Los Angeles și-aicea! Să vă fie rușine! Orice om are dreptul la Oscar. Huooooooooo!”

Patriarhul Daniel (cîrmuitor spiritual): “Prea mult aur pentru gusturile mele. În viață trebuie să fii mai cumpătat și mai discret. Nu doar aurul contează, ci și platina.”

Alexandru Arșinel (actor): “Filmele n-a fost niciodată cel mai bun produs al cinematografiei. Toată lumea știe că arta adevărată e în reclame la farmacii. De ce nu există o categorie specială pentru asta? Pentru că România e o colonie străină din anul 100, de aia! Nu ne mai facem bine…”

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

 • Cine suntem, ce mai vrem

  18 februarie 2020

  „Să se știe cine suntem și ce vrem“, spunea Ion Iliescu în decembrie 1989 despre necesitatea unei comunicări cu ambasada Uniunii Sovietice. Desigur, sovieticii știau destul de bine și cine […]

 • Ludovic autorăstignit a doua oară

  11 februarie 2020

  După ce a fost bătut la școală de niște derbedei, elevul conștiincios Ludovic Orban, sfătuit de domnul diriginte, a decis să-și dea singur palme în fața clasei dacă împricinații refuză […]

 • Războaiele care ne-au prostit

  11 februarie 2020

  Cînd vine vorba despre înapoierea României, două tabere duc greul bătăliei. Una susține că sîntem ținuți pe loc de corupție. Cealaltă e de părere că sîntem victima conspirației internaționale. În […]

Cele mai citite