Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Reacții la cald cu privire la actrița din Cluj agresată de jandarmi la mitingul Noii Drepte

Zoom Reacții la cald cu privire la actrița din Cluj agresată de jandarmi la mitingul Noii Drepte

Liviu Dragnea (lider PSD): “Nu cunosc cazul foarte îndeaproape, dar dacă a votat cu PSD-ul, nu pot spune decît că avem de-a face cu un nou caz de abuz îngrozitor. Soros și ai săi încearcă să le bage pumnul în gură oamenilor noștri. Dacă nu a votat cu PSD-ul, atunci a primit ce merită. Stricata naibii! Familia e formată dintr-un bărbat și-o femeie, nu din bicicliști iubitori de gay care habar n-au pe ce lume trăiesc.”

Cristian Boureanu (victimă): “Încetați cu discriminările astea între sexe! Nu-i normal s-o ia și s-o bage în dubă. Adică mie îmi scot dinții și aia nu primește nici măcar o palmă, doar pentru că e femeie? Rușine Jandarmeriei române!”

Emil Boc (primarul Clujului): “E posibil ca jandarmii să fi acționat un pic exagerat. Dacă eram în locul lor, de exemplu, aș fi pus-o pe fătuca asta să se așeze sub o relație între două persoane de același sex. Dacă relația era nenaturală și se prăbușea peste ea, ar fi primit o lecție importantă și nu-i mai ardea să strige măscări la oamenii cu bun-simț care se îmbracă în ie.”

Gabriela Firea (femeie): “Ca femeie, dezaprob. Ca româncă cu frică de Dumnezeu, zic că e numai vina ei. Nu te duci la un miting de naționaliști pe bicicletă. Bicicleta are roți! Ea nu știe că Horia, Cloșca și Crișan au fost trași pe roată?”

Traian Băsescu (fratele lui Mircea Băsescu): “E normal gestul actriței. Cine sînt ăia de la Coaliția pentru Familie să-mi dicteze mie din ce e compusă familia? Cine zice că-i nevoie de un bărbat și de o femeie? Familia poate să fie formată și din doi frați, dintre care unul politician cu influență, iar celălalt încuscrit cu un clan de interlopi din Slatina.”

Donald Trump (cel mai puternic om de pe Twitter): “Am un respect enorm pentru jandarmii români. Enorm. Bine i-au făcut actriței că au luat-o de acolo pe sus. Ce căuta acolo, îmbrăcată provocator, într-un tricou care-i îndemna la toleranță pe băieții ăia de la Noua Dreapta? Plus că e și actriță. Eu am o mare boală pe actori. Niște prefăcuți. Niște impostori. Mereu pretind că-s altcineva. De unde să știu eu că acum a spus adevărul? Poate a fost doar un rol. Am un mare respect pentru jandarmii români. Enorm! Ei nu joacă un rol. Atunci cînd bat pe cineva, chiar trăiesc momentul.”

Mihai Tudose (premier, consumator): “Nu pare, dar sînt un tip tolerant. Tolerez orice fel de alcool, în orice combinație. Mă rog, nu eu, personal, ci ficatul. El sigur ar condamna gestul jandarmilor. Mai ales că, săracul, știe prea bine că jandarmii, cînd lovesc, la ficat dau.”

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • O dublă înmormîntare

  22 mai 2018

  Înainte s-o cotească de-a bușilea spre infern printr-un tub de ciment folosit la canalele de irigații din pustiul libian, Muammar Gaddafi, observînd că trădarea trăiește în concubinaj cu ofițerii din […]

 • Evreunul contra Israel?

  22 mai 2018

  Ca dovadă că prostia nu e monopol PSD, șeful PNL a făcut o plîngere penală pe adresa Torei iudaice, acolo unde legea talionului, a ochiului scos și a dintelui spart […]

 • Când Dragnea și Orban se joacă de-a Messi

  22 mai 2018

  Liviu Dragnea a luat politica externă pe cont propriu. Nu i-a cerut-o nimeni, nu exista nici o presiune, aproape că nu aveam ceva numit ”politică externă”. Și-atunci, în infinita-i înțelepciune […]

 • Convertirea pescarilor

  15 mai 2018

  Duhnea Ierusalimul ca o străveche bute, Imperiul avea platfus și nu primea nici vești și cum dădeam cu vîrșa prin bălțile stătute, de mila Lui ne-am transformat în pești.   […]

 • Iohannis la numărătoarea morților

  15 mai 2018

  “A fost nevoie să moară oameni ca această demisie să se producă”, zicea Klaus Iohannis, în noiembrie 2015, cînd norocul său politic incendia clubul Colectiv și îi aducea pe tavă […]