Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Reacții la cald cu privire la noul lider WTA, Simona Halep

Zoom Reacții la cald cu privire la noul lider WTA, Simona Halep

Gigi Becali (latifundiar): “Numărul unu mondial la fete… Ce-i asta? Dacă vrea să demonstreze ceva în viață, să fie numărul unu mondial la băieți! Sau la fotbal! Sau la credință! Păi, dacă-l pun pe Luțu al meu să ia o paletă de tenis în mînă, credeți că într-o săptămînă n-ajunge numărul unu mondial la fete? Ajunge, dă-l dracu’ de bagabont.”

Varujan Vosganian (economist): “Să nu mai aud de Simona Halep! Fata asta e o evazionistă! Fiecare minge pe care o ratează văduvește bugetul de stat cu 0,50 dolari. Că de fiecare dată cînd ratează o minge e mai departe de premiu. Și dacă e mai departe de premiu, noi nu încasăm nimic din taxe și impozite. Uneori am impresia că ia bătaie intenționat, doar ca să nu dea bani la bugetul României. Să-ți fie rușine, Simona Halep!”

Liviu Dragnea (lider PSD): “Pierzi finala la Beijing, Paris, Madrid, Cincinatti, nu-ți zice nimeni nimic. Cîștigi o baltă amărîtă la Belina, toată lumea îți sare în cap. Păi, e corect? Vă zic io că nu e corect, dar asta înseamnă să te lupți cu Soros, nu cu panseluțe ca Sharapova.”

Victor Ponta (fost numărul 1 în Guvern): “O admir pe Simona, pentru că a ajuns acolo, sus, prin muncă. Prin muncă și nu neapărat prin originalitate. Da, ați citit bine. Toate loviturile ei le-am mai văzut și la alte sportive, de unde le-a copiat fără să precizeze sursa. Nu cred că ați auzit-o vreodată, în timpul unui meci, strigînd de la cine a copiat cu nerușinare o servă sau alta.”

Liviu Pop (ministrul Educației): “Simona Halep e un produs al școlii românești. De unde credeți că a învățat să joace tenis? Din manualul de sport. Așa că vă rog să nu mai rîdeți de ideea asta, pentru că e foarte util să ai compendii de educație fizică. O să vedeți, vom avea campioni la fiecare disciplină sportivă. Și nici nu vreau să mă gîndesc ce senzație o să facem pe plan mondial după ce o să introducem manuale și la matematică.”

Klaus Iohannis (președintele României): “Bravo, Simona, o țară întreagă te admiră! Sînt mîndru de tine, pentru că, din cîte am auzit, ai jucat cu casa închisă cînd puteai foarte bine să o închiriezi ca să funcționeze acolo un sediu de bancă. Ies bani buni.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint