Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Reacții la cald cu privire la preotul ciocănar Cristian Pomohaci

Zoom Reacții la cald cu privire la preotul ciocănar Cristian Pomohaci

Preafericitul Daniel (superior ierarhic): “Acest preot este o rușine, o pată pe obrazul Bisericii! Astfel de scandaluri deșănțate, care arată că sîntem interesați și de alte lucruri în afară de maximizarea profitului și de foloase materiale, pot distruge Sfînta Biserică din temelie.”

Christian Ciocan (fost purtător de cuvînt al Poliției Române): “Aș vrea să-i asigur pe toți prietenii și cunoscuții mei că e vorba doar de o coincidență de nume și că preotul Pomohaci i-a cerut acelui tînăr să-i arate penisul, nu pe mine.”

Nicolae Bacalbașa (medic): “Din punct de vedere strict igienic, s-a procedat corect. Este foarte important să te speli la ciocan pentru că altfel te oprește lumea pe stradă și îți zice: «Spală-te la ciocan, băi, jegosule!». Aș prefera să nu vorbim și din alte puncte de vedere pentru că riscăm să cădem din lac în prepuț.”

Sorin Grindeanu (nobody): “Am citit povestea și m-a emoționat foarte tare. Încă mai există gentlemani pe lumea asta care știu să curteze ca pe vremuri, cărora le pasă dacă te-ai spălat. La București n-ai să găsești așa ceva.”

Gabriela Firea (primar): “Sînt scîrbită. Avem trei ciocane în casă, dintre care unul de șnițele expus pe peretele de la living. L-am rugat pe Florian să le îngroape în grădină, că nu vreau să le mai văd. Dar acum cu ce să le înlocuiesc estetic? Cu buzdugane?”

Papa (suveran pontif): “E un incident care arată încă o dată, dacă mai era nevoie, cît de mari sînt diferențele dintre cele două Biserici creștine. Păi, noi nu ne rugăm atîta de oameni să ne arate ciocanul. Ori ascultă de vorbă bună, ori trecem la fapte cu forța.”

Klaus Iohannis (gospodar): “Eu nu înțeleg disperarea preotului. Era doar un ciocan, cum se găsesc atîtea la Dedeman și la Bricostore. Și nici măcar nu-l voia ca să-l folosească la munci prin gospodărie. Insista doar să-l vadă, deci mai era și leneș. M-a dezamăgit conduita disperată a preotului. Încă o bilă neagră pentru Biserica Ortodoxă!”

Gică Hagi (magician al balonului): “Foarte bun puștiul, și eu eram la fel pe vremuri. Trecem cu mingea la picior și adversarul nici măcar n-o vedea. Oricît ar fi insistat să i-o arăt.”

1 comentariu

 1. #1

  Buna dimineata!

  :)))))))))))))))))))))))))

  Cu respect,

  Christian

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • De ce începe să-mi fie mie rușine de sfînta nerușinare a altora

  19 iunie 2018

  Într-o vreme în care personajele lui Caragiale au evadat din proiect sfidînd legile metamorfozei, nu părem prea zguduiți că Mița Baston i-a luat locul lui Tipătescu, nici că Efimița nu […]

 • Klaus și uz de klaus

  19 iunie 2018

  Săptămîna trecută, un judecător al Curții Constituționale, Lăzăroiu, a fost amenințat. Sună îngrozitor, dar e exact așa cum sună. Consilierul prezidențial Tănăsescu și-a luat concediu și l-a atras în biroul […]

 • Isărescu și sclavii

  19 iunie 2018

  Când au apărut informații despre colaboratorul Manole, în presă a fost embargou ca pe vremea lui Gabriel Oprea. Există suspiciuni mai mult decât rezonabile că Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, a […]

 • Războiul de independență se amînă

  12 iunie 2018

  Mitingul PSD, înrămat de Antena 3 și RTV, atîrnă acum pe perete, alături de mitingul #rezist, pictat, de-a lungul unui an întreg, de Digi24, Realitatea TV și HotNews. Sînt două […]

 • Dulăul cu colții pe-arginți

  12 iunie 2018

  “Bătrânii și moldovenii ne vor distruge viitorul!”, spuneau, fără fereală, antipatizanți de toate vârstele ai PSD-ului, înainte de parlamentarele din 2016. Prin urmare, pe locul 1 al listei pentru Senat […]