Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Reacții la cald după alegerile din Franța

Zoom Reacții la cald după alegerile din Franța

Liviu Dragnea: “În climatul social politic actual, în acest moment de cotitură în care lumea întreagă e sfîșiată între extremism și slăbiciune, mi-e foarte greu să am un favorit în bătălia pentru Franța. Așa că voi face ce fac mereu atunci cînd sînt nehotărît: voi miza pe candidatul cu mustață. Hai Marine Le Pen!”

Nicușor Dan: “Observ cu oarecare mîhnire în suflet că poporul francez a hotărît să fure modelul de succes inventat de USR și să participe la alegeri cu persoane de origine franceză. Domnilor francezi, Clotilde Armand e numai una! #pendantlanuitcommedesvoleurs”

Călin Popescu Tăriceanu: “Am auzit că domnul candidat Macron s-a însurat cu o profesoară de franceză, cu 24 de ani mai mare. Nu așa se face politică. Dacă vrei să te țină minte lumea, te însori cu 24 de profesoare de franceză, cu un an mai mici.”

Gheorghe Hagi: “Macron a luat multe voturi, Marine Le Pen a luat și ea multe, dar nu la fel de multe. Ce să spun, a fost o luptă strînsă. Dar, cum se spune, alegerile se joacă pe voturi și, dacă ți-e frică de popor, nu intri în politică.”

Gigi Becali: “Eu n-aș fi votat cu naționalista aia, în primul rînd că e femeie. Apoi, pentru că are numele scris greșit. Păi, bă, analfabeților, bă, hahalerelor, Marin se scrie Marin, nu Marine, și Le Pen se scrie L. Pen, că L. e inițiala tatălui. Sau prima literă dintr-un alt nume mic, Lenuța, sau cum o chema-o pe ea.”

Moise Guran: “Uite, aici se vede diferența dintre Franța și România. De-aia ei sînt acolo unde sînt și noi sîntem unde sîntem. N-au ales oameni ca Dragnea sau Tăriceanu sau Ponta. Toți candidații lor care au luat voturi sînt oameni fini, culți, intelectuali de calibru. Știați, de exemplu, că Marine Le Pen vorbește aproape la perfecție franceza, limba lui Balzac?”

Elena Udrea: “Sînt susținătoarea lui Macron. Asta e clar. Marine Le Pen nu e deloc bună pentru Franța. Nu știu cine le-a băgat în cap francezilor că Marine Le Pen e bună cu spume pentru Franța, dar cred că s-au uitat la niște postere care au fost photoshopate masiv.”

 

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale