Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Reacții la cald după condamnarea lui Liviu Dragnea

Zoom Reacții la cald după condamnarea lui Liviu Dragnea

Vladimir Putin: “Îmi pare rău pentru el, dar asta se întîmplă atunci cînd n-ai țara ta și depinzi de altul ca să te voteze. Dacă era un om gospodar, nu mai lăsa alegerile libere, pentru că știm cu toții cum sînt votanții: dacă nu ești atent, ți se urcă în cap. Și doar a avut ocazia de atîtea ori… Cred că atunci cînd a tăiat porcul cu statul paralel putea să-i servească pe oamenii ăia și cu un ceai, pe lîngă șorici.”

Lucian Mîndruță: “Mi se pare iresponsabil din partea lui. A risipit banii statului pe acest proces și pe cercetarea lui penală. Dacă era un om onest, cu capul pe umeri, se ducea din prima la închisoare, fără să mai fie judecat. Dar așa e politicianul român, nu se gîndește deloc la banul public.”

Viorica Dăncilă: “Sînt foarte dezamăgită, vă dați seama. Eu chiar mă bazam pe hîrtiuțele alea pe care le primeam de la el. De pe ce-o să mai citesc acum la declarațiile publice? Aș citi de pe bonurile fiscale pe care le am în buzunar, dar tare mi-e că toată lumea știe cît costă un borcănel de iaurt Activia.”

Gheorghe Hagi: “PSD a luat multe voturi, USR a luat multe voturi și PMP a luat așa și-așa multe voturi, dar nu la fel de multe. Important e cine intră la pușcărie. Dragnea a arătat că e un bandit serios și că merită să facă pasul spre un penitenciar de renume. Să vedem ce figură va face acolo. Înțeleg că a prins un contract de trei ani și șase luni, dar se poate întîmpla orice. Pînă la urmă, și Nicușor Stanciu a stat doar trei luni la arabi.”

Chef Florin Dumitrescu: “Din păcate, nu știu dacă Dragnea chiar era vinovat. N-am destule informații din Dosarul Bombonica. Aș vrea să aflu, de exemplu, despre ce fel de bombonică era vorba. Era o pralină cu ciocolată sau un drops cu aromă de fructe? Din păcate, presa aservită statului paralel nu ne dă aceste detalii.”

Deputatul Cătălin Rădulescu, zis Mitralieră: “Văd că multe lume se bucură acum că a ajuns la pușcărie. Sincer, sînt foarte dezamăgit. Aș fi vrut să fiu eu singurul care se bucură și să nu împart bucuria asta cu nimeni.”

Cristian Tudor Popescu: “Domnilor, acum se încheie o epocă în politica românească. Se termină cu Dragnea și începe era viitorului șef al PSD pe care-o să-l urăsc și-o să-l compar cu Nicolae Ceaușescu.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Dragi cetățeni români!

  3 decembrie 2019

  Klaus Iohannis nu-i chiar nepotul feldmareșalului Mackensen, dar cu siguranță cîțiva uncheși de-ai săi au bătut pas de defilare pe Calea Victoriei în 1916, cînd nemții au intrat ca-n brînză […]

 • România normală

  3 decembrie 2019

  Nimeni nu știe cum arată România Normală, cu atît mai puțin noul președinte Iohannis, care a apărat acest slogan cu fălcile încleștate, ca și cum s-ar fi temut să nu […]

 • Ruleta românească

  3 decembrie 2019

  Rar a fost dat României să vadă sinucigași mai talentați decât cei din Guvernul Orban. Ar fi, poate, un spectacol simpatic dacă nu i-ar afecta pe deja din ce în […]

 • Rușinea de a fi stîngist

  26 noiembrie 2019

  Datorită mamuților cu păr, cu burtă sau cu chelie din PSD, intelighenția românească de stînga, rușinată, se dopează cu praful marxismului prin cafenele obscure sau prin facultățile de Filosofie, așteptînd […]

 • Țară, țară, vrem președinte!

  26 noiembrie 2019

  Klaus Iohannis și-a anunțat candidatura la președinția României, pentru un al doilea mandat, în iunie 2018, cu aproape un an și jumătate înainte de alegerile prezidențiale. De atunci, KWI așteaptă […]