Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Reacții la cald după condamnarea lui Liviu Dragnea

Zoom Reacții la cald după condamnarea lui Liviu Dragnea

Vladimir Putin: “Îmi pare rău pentru el, dar asta se întîmplă atunci cînd n-ai țara ta și depinzi de altul ca să te voteze. Dacă era un om gospodar, nu mai lăsa alegerile libere, pentru că știm cu toții cum sînt votanții: dacă nu ești atent, ți se urcă în cap. Și doar a avut ocazia de atîtea ori… Cred că atunci cînd a tăiat porcul cu statul paralel putea să-i servească pe oamenii ăia și cu un ceai, pe lîngă șorici.”

Lucian Mîndruță: “Mi se pare iresponsabil din partea lui. A risipit banii statului pe acest proces și pe cercetarea lui penală. Dacă era un om onest, cu capul pe umeri, se ducea din prima la închisoare, fără să mai fie judecat. Dar așa e politicianul român, nu se gîndește deloc la banul public.”

Viorica Dăncilă: “Sînt foarte dezamăgită, vă dați seama. Eu chiar mă bazam pe hîrtiuțele alea pe care le primeam de la el. De pe ce-o să mai citesc acum la declarațiile publice? Aș citi de pe bonurile fiscale pe care le am în buzunar, dar tare mi-e că toată lumea știe cît costă un borcănel de iaurt Activia.”

Gheorghe Hagi: “PSD a luat multe voturi, USR a luat multe voturi și PMP a luat așa și-așa multe voturi, dar nu la fel de multe. Important e cine intră la pușcărie. Dragnea a arătat că e un bandit serios și că merită să facă pasul spre un penitenciar de renume. Să vedem ce figură va face acolo. Înțeleg că a prins un contract de trei ani și șase luni, dar se poate întîmpla orice. Pînă la urmă, și Nicușor Stanciu a stat doar trei luni la arabi.”

Chef Florin Dumitrescu: “Din păcate, nu știu dacă Dragnea chiar era vinovat. N-am destule informații din Dosarul Bombonica. Aș vrea să aflu, de exemplu, despre ce fel de bombonică era vorba. Era o pralină cu ciocolată sau un drops cu aromă de fructe? Din păcate, presa aservită statului paralel nu ne dă aceste detalii.”

Deputatul Cătălin Rădulescu, zis Mitralieră: “Văd că multe lume se bucură acum că a ajuns la pușcărie. Sincer, sînt foarte dezamăgit. Aș fi vrut să fiu eu singurul care se bucură și să nu împart bucuria asta cu nimeni.”

Cristian Tudor Popescu: “Domnilor, acum se încheie o epocă în politica românească. Se termină cu Dragnea și începe era viitorului șef al PSD pe care-o să-l urăsc și-o să-l compar cu Nicolae Ceaușescu.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
Editoriale
 • Limbă dulce, cur viclean, caracter de est-german

  18 iunie 2019

  De la „Ține, țațo, curu’ zvelt”, subversivul șlagăr pe care Maria Tănase l-a cîntat în timpul războiului la o petrecere dată de Manfred von Killinger, ambasadorului Germaniei la București, pînă […]

 • Riscul mersului pe Barna

  18 iunie 2019

  Sub coordonarea unuia dintre foștii căprari ai poliției politice a fost pus pe piață un sondaj în care Dacian Cioloș îl zdrobește pe Dan Barna în competiția internă pentru candidatura […]

 • O broască râioasă pentru fiecare

  18 iunie 2019

  Nicolae Titulescu a declarat, la un moment dat: „Când am acceptat urcușul în politică, am acceptat ca în fiecare dimineață să înghit pe stomacul gol o broască râioasă“. Nu discutăm acum gusturile gastronomice ale […]

 • Cîți meleșcani încap într-un Iohannis

  11 iunie 2019

  Estonia s-a transformat în Vestonia după scorul de maidan cu care a învins România la cel mai important sport politic practicat pe terenul organizațiilor mondiale: “Tragerea sforilor prin spatele adversarului […]

 • Arta iubirii politice

  11 iunie 2019

  La început, fiindcă moștenea direct averea politică a PCR, partidul lui Ion Iliescu a trebuit să împartă democrația cu cei care moșteniseră vechea Securitate. A fost ceea ce s-ar putea […]

bt
Ultimele articole
romania100