Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Reacții la cald după condamnarea lui Liviu Dragnea

Zoom Reacții la cald după condamnarea lui Liviu Dragnea

Vladimir Putin: “Îmi pare rău pentru el, dar asta se întîmplă atunci cînd n-ai țara ta și depinzi de altul ca să te voteze. Dacă era un om gospodar, nu mai lăsa alegerile libere, pentru că știm cu toții cum sînt votanții: dacă nu ești atent, ți se urcă în cap. Și doar a avut ocazia de atîtea ori… Cred că atunci cînd a tăiat porcul cu statul paralel putea să-i servească pe oamenii ăia și cu un ceai, pe lîngă șorici.”

Lucian Mîndruță: “Mi se pare iresponsabil din partea lui. A risipit banii statului pe acest proces și pe cercetarea lui penală. Dacă era un om onest, cu capul pe umeri, se ducea din prima la închisoare, fără să mai fie judecat. Dar așa e politicianul român, nu se gîndește deloc la banul public.”

Viorica Dăncilă: “Sînt foarte dezamăgită, vă dați seama. Eu chiar mă bazam pe hîrtiuțele alea pe care le primeam de la el. De pe ce-o să mai citesc acum la declarațiile publice? Aș citi de pe bonurile fiscale pe care le am în buzunar, dar tare mi-e că toată lumea știe cît costă un borcănel de iaurt Activia.”

Gheorghe Hagi: “PSD a luat multe voturi, USR a luat multe voturi și PMP a luat așa și-așa multe voturi, dar nu la fel de multe. Important e cine intră la pușcărie. Dragnea a arătat că e un bandit serios și că merită să facă pasul spre un penitenciar de renume. Să vedem ce figură va face acolo. Înțeleg că a prins un contract de trei ani și șase luni, dar se poate întîmpla orice. Pînă la urmă, și Nicușor Stanciu a stat doar trei luni la arabi.”

Chef Florin Dumitrescu: “Din păcate, nu știu dacă Dragnea chiar era vinovat. N-am destule informații din Dosarul Bombonica. Aș vrea să aflu, de exemplu, despre ce fel de bombonică era vorba. Era o pralină cu ciocolată sau un drops cu aromă de fructe? Din păcate, presa aservită statului paralel nu ne dă aceste detalii.”

Deputatul Cătălin Rădulescu, zis Mitralieră: “Văd că multe lume se bucură acum că a ajuns la pușcărie. Sincer, sînt foarte dezamăgit. Aș fi vrut să fiu eu singurul care se bucură și să nu împart bucuria asta cu nimeni.”

Cristian Tudor Popescu: “Domnilor, acum se încheie o epocă în politica românească. Se termină cu Dragnea și începe era viitorului șef al PSD pe care-o să-l urăsc și-o să-l compar cu Nicolae Ceaușescu.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Poate fi un orbete președinte de țară?

  20 august 2019

  Klaus Iohannis a pierdut ocazia de-a juca o scenetă biblică pe țărmul Mării Negre fiindcă, dacă s-ar fi aplecat asupra soldățelului american leșinat și l-ar fi cărat în brațele-i vînjoase […]

 • Președintele armatei moarte

  20 august 2019

  Marți, 20 august, peluza Casei Albe va duce iar povara președintelui Iohannis. Sînt fire de iarbă care au avut norocul să geamă sub pantofii unui Macron, unui Netanyahu, unei Merkel […]

 • Politiciene disperate

  20 august 2019

  Ne îndreptăm, cu pași mari, spre momentul în care va fi aproape obligatoriu ca politica să fie condusă de către femei. Dintr-un domeniu eminamente patriarhal, politica tinde să devină tărâmul […]

 • “Întîmplări din irealitatea imediată”

  13 august 2019

  Aflînd că pușcăriile românești sînt mari producătoare de scriitori bine furajați, o editură newyorkeză i-a făcut domnului Gheorghe Dincă o ofertă de nerefuzat pentru publicarea unui bestseller memorialistic cu titlul […]

 • Planul Marshall pentru săraci

  13 august 2019

  America și Occidentul european trag fără chef de o căsnicie obosită, împovărată de ani și de plictiseală. Duși sînt anii logodnei, cînd generalul Marshall a descălecat la Paris din spinarea […]