Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Reacții la cald după decernarea premiilor Oscar 2018

Zoom Reacții la cald după decernarea premiilor Oscar 2018

Forma apei, cel mai bun film

Anton Anton (ministrul Energiei): “În calitate de prof de fluide, filmul artistic Forma apei mi-a plăcut foarte mult, pentru că apa este un fluid. Din apă se face energie și fără energie nu se aprinde becul și nu funcționează telefonul.”

Petre Daea (ministrul Agriculturii): “În calitate de creștin-ortodox nu pot decît să-mi fac cruce. Încotro se îndreaptă această lume? Occidentul vrea să strice familia tradițională compusă dintr-un om și oaie și să o înlocuiască cu o femeie și un pește.”

Dan Negru: “Să ia peștele și să și-l bage în fund.”

 

Gary Oldman, Darkest Hour, cel mai bun actor în rol principal

Klaus Iohannis: “Iată ce poate face un prim-ministru de calitate, care nu face parte din PSD. Urmăresc cu atenție și îngrijorare ce va face acest mare bărbat de stat. Îi țin pumnii să cîștige cel de-al doilea război mondial.”

Lia Olguța Vasilescu: “Sînt extrem de intrigată cum au reușit să-l aducă din nou la viață pe domnul Winston Churchill. De asemenea, sînt foarte curioasă ce o să scrie dumnealui în formularul 600 la venituri pe ultimul an. O să fie veniturile din anul în care a murit sau veniturile de anul trecut?”

Dan Negru: “Să ia trabucul și să și-l bage în fund.”

 

Frances McDormand, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, cea mai bună actriță în rol principal

Viorica Dăncilă: “Un film cu un subiect interesant și cu un personaj feminin puternic. Parcă mă văd pe mine. Poate totuși că un titlu mult mai pe placul românilor ar fi fost Trei secretare outside Videle, Teleorman.

Laura Codruța Kövesi: “Ar fi putut DNA-ul să rezolve cazul crimei din film? Cel mai probabil da, pentru că DNA e o forță a naturii condusă de mine. De ce nu a rezolvat DNA cazul crimei din film? Pentru că DNA nu stă într-un singur om, iar eu sînt doar o simplă ființă umană.”

Dan Negru: “Să ia panourile și să și le bage în fund.”

 

Get Out, cel mai bun scenariu original

Liviu Dragnea: “M-am identificat foarte mult cu personajul principal al acestui film, nu atît în calitate de bărbat de culoare care încearcă să scape de o familie albă care vrea să-i trepaneze creierul, ci mai mult în calitate de victimă nevinovată hăituită de organele legii pe nedrept, care vrea să fugă cît mai departe. Posibil în Brazilia.”

Marko Bela: “E o poveste inspirată 100% din ce pățesc maghiarii zilnic în România. Doar că nu se taie creiere, se taie copaci. Și nu albii fac asta, ci alți maghiari.”

Dan Negru: “Să ia negrul și să și-l bage în fund.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Toader s-a făcut băiat mare

  17 septembrie 2019

  Aidoma unui copil fugit de acasă și aciuit în Gara de Nord, Toader Paleologu a fost luat sub pulpană de un drojdier bătrîn și hîrșit în rele, dispus să-l învețe […]

 • Călăreții fără cap

  17 septembrie 2019

  Între pusta maghiară și stepa rusească, pe terenul cu obstacole moștenit de la strămoși, România aleargă, ca un cal deșelat de istorie, să prindă din urmă Occidentul. Singura ei certitudine, […]

 • Votul la fără taxe

  17 septembrie 2019

  79.997 de cetățeni români stabiliți în străinătate s-au înscris fie pentru a vota prin corespondență, fie pentru a solicita să voteze la o secție de votare mai aproape de casă. […]

 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]