Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Reacții la cald după decernarea premiilor Oscar 2018

Zoom Reacții la cald după decernarea premiilor Oscar 2018

Forma apei, cel mai bun film

Anton Anton (ministrul Energiei): “În calitate de prof de fluide, filmul artistic Forma apei mi-a plăcut foarte mult, pentru că apa este un fluid. Din apă se face energie și fără energie nu se aprinde becul și nu funcționează telefonul.”

Petre Daea (ministrul Agriculturii): “În calitate de creștin-ortodox nu pot decît să-mi fac cruce. Încotro se îndreaptă această lume? Occidentul vrea să strice familia tradițională compusă dintr-un om și oaie și să o înlocuiască cu o femeie și un pește.”

Dan Negru: “Să ia peștele și să și-l bage în fund.”

 

Gary Oldman, Darkest Hour, cel mai bun actor în rol principal

Klaus Iohannis: “Iată ce poate face un prim-ministru de calitate, care nu face parte din PSD. Urmăresc cu atenție și îngrijorare ce va face acest mare bărbat de stat. Îi țin pumnii să cîștige cel de-al doilea război mondial.”

Lia Olguța Vasilescu: “Sînt extrem de intrigată cum au reușit să-l aducă din nou la viață pe domnul Winston Churchill. De asemenea, sînt foarte curioasă ce o să scrie dumnealui în formularul 600 la venituri pe ultimul an. O să fie veniturile din anul în care a murit sau veniturile de anul trecut?”

Dan Negru: “Să ia trabucul și să și-l bage în fund.”

 

Frances McDormand, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, cea mai bună actriță în rol principal

Viorica Dăncilă: “Un film cu un subiect interesant și cu un personaj feminin puternic. Parcă mă văd pe mine. Poate totuși că un titlu mult mai pe placul românilor ar fi fost Trei secretare outside Videle, Teleorman.

Laura Codruța Kövesi: “Ar fi putut DNA-ul să rezolve cazul crimei din film? Cel mai probabil da, pentru că DNA e o forță a naturii condusă de mine. De ce nu a rezolvat DNA cazul crimei din film? Pentru că DNA nu stă într-un singur om, iar eu sînt doar o simplă ființă umană.”

Dan Negru: “Să ia panourile și să și le bage în fund.”

 

Get Out, cel mai bun scenariu original

Liviu Dragnea: “M-am identificat foarte mult cu personajul principal al acestui film, nu atît în calitate de bărbat de culoare care încearcă să scape de o familie albă care vrea să-i trepaneze creierul, ci mai mult în calitate de victimă nevinovată hăituită de organele legii pe nedrept, care vrea să fugă cît mai departe. Posibil în Brazilia.”

Marko Bela: “E o poveste inspirată 100% din ce pățesc maghiarii zilnic în România. Doar că nu se taie creiere, se taie copaci. Și nu albii fac asta, ci alți maghiari.”

Dan Negru: “Să ia negrul și să și-l bage în fund.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
 • Cum a inventat mama lui Liviu Dragnea la ea în sat capotul, umbrela și bulzul geto-dac

  21 mai 2019

  Liviu Dragnea i-a smuls lui Petre Daea ciosvîrta oii de la gură, jucîndu-se cu ministrul Agriculturii de-a Don Quijote. Se vede însă că elevul Dragnea Liviu n-a aprofundat romanul cu […]

 • Să rezolvăm Securitatea!

  21 mai 2019

  Președintele României, Traian Băsescu, a fost securist (sînt documente). Premierul României, Radu Vasile, a fost informator al Securității (a recunoscut-o public fostul președinte Emil Constantinescu). Premierul Theodor Stolojan a lucrat […]

 • Despre ce vorbim?

  21 mai 2019

  Taximetriștii sunt pesediști, la asta se rezumă scandalul Uber. La fel ca pesediștii, ei nu au respect pentru reguli. Sunt mitocani, fac prețuri, conduc mașini mizerabile, la fel cum Liviu […]

 • Sasus captivus

  14 mai 2019

  Dacă C.T. Popescu și Emil Hurezeanu ar fi trăit pe vremea summit-ului de la Maglavit, cînd un cioban mut a purtat convorbiri rodnice cu Dumnezeu, n-am nici o îndoială că […]

 • Mahmurul și-a făcut datoria

  14 mai 2019

  Din denunțurile scoțienilor Walker, Ballantine și Chivas, care au continuat să colaboreze cu ofițerul Traian Băsescu și după ce acesta s-a repatriat de la Anvers, se înțelege că fostul președinte […]

romania100