Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Reacții la cald după decernarea premiilor Oscar 2018

Zoom Reacții la cald după decernarea premiilor Oscar 2018

Forma apei, cel mai bun film

Anton Anton (ministrul Energiei): “În calitate de prof de fluide, filmul artistic Forma apei mi-a plăcut foarte mult, pentru că apa este un fluid. Din apă se face energie și fără energie nu se aprinde becul și nu funcționează telefonul.”

Petre Daea (ministrul Agriculturii): “În calitate de creștin-ortodox nu pot decît să-mi fac cruce. Încotro se îndreaptă această lume? Occidentul vrea să strice familia tradițională compusă dintr-un om și oaie și să o înlocuiască cu o femeie și un pește.”

Dan Negru: “Să ia peștele și să și-l bage în fund.”

 

Gary Oldman, Darkest Hour, cel mai bun actor în rol principal

Klaus Iohannis: “Iată ce poate face un prim-ministru de calitate, care nu face parte din PSD. Urmăresc cu atenție și îngrijorare ce va face acest mare bărbat de stat. Îi țin pumnii să cîștige cel de-al doilea război mondial.”

Lia Olguța Vasilescu: “Sînt extrem de intrigată cum au reușit să-l aducă din nou la viață pe domnul Winston Churchill. De asemenea, sînt foarte curioasă ce o să scrie dumnealui în formularul 600 la venituri pe ultimul an. O să fie veniturile din anul în care a murit sau veniturile de anul trecut?”

Dan Negru: “Să ia trabucul și să și-l bage în fund.”

 

Frances McDormand, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, cea mai bună actriță în rol principal

Viorica Dăncilă: “Un film cu un subiect interesant și cu un personaj feminin puternic. Parcă mă văd pe mine. Poate totuși că un titlu mult mai pe placul românilor ar fi fost Trei secretare outside Videle, Teleorman.

Laura Codruța Kövesi: “Ar fi putut DNA-ul să rezolve cazul crimei din film? Cel mai probabil da, pentru că DNA e o forță a naturii condusă de mine. De ce nu a rezolvat DNA cazul crimei din film? Pentru că DNA nu stă într-un singur om, iar eu sînt doar o simplă ființă umană.”

Dan Negru: “Să ia panourile și să și le bage în fund.”

 

Get Out, cel mai bun scenariu original

Liviu Dragnea: “M-am identificat foarte mult cu personajul principal al acestui film, nu atît în calitate de bărbat de culoare care încearcă să scape de o familie albă care vrea să-i trepaneze creierul, ci mai mult în calitate de victimă nevinovată hăituită de organele legii pe nedrept, care vrea să fugă cît mai departe. Posibil în Brazilia.”

Marko Bela: “E o poveste inspirată 100% din ce pățesc maghiarii zilnic în România. Doar că nu se taie creiere, se taie copaci. Și nu albii fac asta, ci alți maghiari.”

Dan Negru: “Să ia negrul și să și-l bage în fund.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • De ce începe să-mi fie mie rușine de sfînta nerușinare a altora

  19 iunie 2018

  Într-o vreme în care personajele lui Caragiale au evadat din proiect sfidînd legile metamorfozei, nu părem prea zguduiți că Mița Baston i-a luat locul lui Tipătescu, nici că Efimița nu […]

 • Klaus și uz de klaus

  19 iunie 2018

  Săptămîna trecută, un judecător al Curții Constituționale, Lăzăroiu, a fost amenințat. Sună îngrozitor, dar e exact așa cum sună. Consilierul prezidențial Tănăsescu și-a luat concediu și l-a atras în biroul […]

 • Isărescu și sclavii

  19 iunie 2018

  Când au apărut informații despre colaboratorul Manole, în presă a fost embargou ca pe vremea lui Gabriel Oprea. Există suspiciuni mai mult decât rezonabile că Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, a […]

 • Războiul de independență se amînă

  12 iunie 2018

  Mitingul PSD, înrămat de Antena 3 și RTV, atîrnă acum pe perete, alături de mitingul #rezist, pictat, de-a lungul unui an întreg, de Digi24, Realitatea TV și HotNews. Sînt două […]

 • Dulăul cu colții pe-arginți

  12 iunie 2018

  “Bătrânii și moldovenii ne vor distruge viitorul!”, spuneau, fără fereală, antipatizanți de toate vârstele ai PSD-ului, înainte de parlamentarele din 2016. Prin urmare, pe locul 1 al listei pentru Senat […]