Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Reacții la cald după numărarea voturilor

Zoom Reacții la cald după numărarea voturilor

Dan Barna: “Personal, mi se pare un cîștig enorm, pentru că practic am evitat să pierd în turul 2 al alegerilor prezidențiale.”

Andrei Caramitru: “Noi ne-am dorit foarte mult locul 2. Chiar îi îmbărbătam pe colegii mei: fraților, trebuie să obținem locul 2 și nimic altceva. Vreau ca la finalul alegerilor să fim primul partid de pe locul 2, pentru că doar să fii primul contează, pe ceilalți îi uită istoria.”

Viorica Dăncilă: “Îl provoc pe domnul Iohannis la o dezbatere unde să tăcem amîndoi, pe rînd, pe marginea celor mai importante teme de campanie. Dacă acceptă, să dea din cap o dată, dar dacă nu, să dea din cap de două ori, dar mai încet, că mă ia cu dureri de cap dacă număr prea repede.”

Cristian Tudor Popescu: “Dacă nu s-a calificat Simona, nici nu mă interesează.”

Ion Cristoiu: “Cauzele eșecului USR sînt destul de clare, însă numai pentru ochiul avizat. Vă întrebați de ce a pierdut Dan Barna? E simplu: la o privire mai atentă, o să vedeți că are mai puține voturi decît Viorica Dăncilă. De-aici i se trage. Sînt aproape sigur că ar fi intrat în turul al doilea dacă avea mai multe voturi decît Dăncilă și ceilalți candidați. Asta e, așa îi trebuie, dacă nu i-a trecut prin cap să convingă mai mulți oameni să-l aleagă. Prostia se plătește. Credeți-mă, știu despre ce vorbesc, îmi bate vîntul prin buzunare.”

Emmerich Ienei: “Pînă la urmă, adevăratul tur 2 al alegerilor prezidențiale sînt prietenii pe care ți-i faci pe drum și cărora te-ai oferit să le dai autograf.”

Ilie Dumitrescu: “Mă bucur că s-a calificat Viorica Dăncilă în turul 2, îi țin pumnii și sper să se califice mai departe, în primăvara europeană, unde n-o să fie deloc ușor, pentru că dăm piept cu echipe de campanie care au bugete imense.”

Klaus Iohannis: “Da, am cîștigat detașat primul tur și-o să cîștig și mai detașat turul 2 al alegerilor. Totuși, vreau să trag un semnal de alarmă. Foarte multe cabine de vot nu aveau gresie și faianță, ceea ce nu e permis într-o țară membră UE. Noroc că mă aveți pe mine. Nu vă faceți griji, mă ocup. După Tenerife, asta e prima chestie pe care o am în program.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Un omagiu tardiv

  15 iunie 2021

  Acum vreo șapte ani, prin mica publicitate a unui ziar, am făcut, la preț de nimic, o achiziție  de zile mari. Am intrat în posesia nu a unui Ferrari de epocă, […]

 • Subiecte la examenul de incapacitate

  15 iunie 2021

  Liceele bune, atîtea cîte au mai rămas, sînt distruse sistematic prin falsificarea examenului de capacitate. Faptele se petrec în gimnaziu, prin complicitatea părinți-copii-profesori și prin dezastruoasa formulă a examenului unic […]

 • Hora păcălicilor

  15 iunie 2021

  Orban și Cîțu bântuie țara în lung și-n lat, străbătând filialele PNL-ului așa cum fantoma comunismului bântuia Europa la începutul Manifest der Kommunistischen Partei. Mai o vizită la un centru […]

 • Cînd treci

  8 iunie 2021

  Sub pașii tăi cad viermii în extaz, se bîlbîie salcîmii și fac spume, rușinea-mi fuge beată din obraz și m-aș dori pămînt mușcat de rîme pe care surîzînd să îl […]

 • Un om periculos

  8 iunie 2021

  A trădat, a mințit, a pus în pericol vieți omenești, a fost complicele unor hoți. Recidivist în toate aceste fapte și arivist politic neobosit, a dat în văzul lumii întregi […]