Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Reacții la cald față de problemele de sănătate ale lui Liviu Dragnea

Zoom Reacții la cald față de problemele de sănătate ale lui Liviu Dragnea

Viorica Dăncilă: “Din câte înțeleg, dacă pățește ceva, eu o să fiu prim-ministru în locul lui. Nu prea-mi convine, pentru nu mi-e clar ce trebuie să fac și să zic. OK, la întâlnirile cu străinii mă mai ajută translatorul, îmi mai șoptește el ce să zic, dar la evenimentele cu români ce să fac? Ce să spun? Oare să pretind că nu știu limba română, ca să-mi iau translator peste tot? Stai, poate că nici măcar nu trebuie să pretind…”

Ziarele tabloide: “Acum, că s-a internat într-un spital românesc, Liviu Dragnea va trebui să stea în același pat cu alt pacient. Se pare că tânăra lui iubită e deja geloasă și a început să-i pună lui Liviu tot felul de întrebări. «Cine-i persoana cu care împarți patul? De unde e, de loc? Cum o cheamă? De ce boală suferă? Ce șpagă a dat la medic? Dar la anestezist?»”

Eugen Orlando Teodorovici: “Am trecut deja pe la domnul Dragnea, la spital, și i-am dus o plantă într-un ghiveci, pe care s-o țină la capul patului și să-i dea aer curat. E vorba de un mic chiparos. E foarte frumos, deși e cam copac la economie, exact ca Florin Cîțu.”

Gigi Becali: “Da’ ce-a pățit Dragnea? Ce are? Hernie de disc? Nu știu ce-i aia. Eu știu doar de boala lui Carol al II-lea, pe care-o are și Mitică Dragomir. Mie să-mi ziceți ce rege a avut boala asta a lui Dragnea, că doar așa pot s-o țin minte.”

Gabriel Cotabiță: “Cum adică hernie de disc? Cine mai lansează discuri în ziua de azi? Hai, să fim serioși, discurile erau pe vremea mea. Acum, dacă ai scos o piesă, o încarci direct pe Internet și-o lași acolo, ca s-o găsească tinerii și s-o asculte la un ceai dansant.”

Traian Băsescu: “Am avut și eu, și nu e bine deloc. Sunt chiar îngrijorat. N-aș vrea ca Dragnea să facă toate bolile pe care le-am făcut și eu, inclusiv aia de care n-am scăpat zece ani de zile și care m-a ținut imobilizat la Cotroceni.”

Gabriela Firea: “Am văzut niște știri alarmiste despre cum domnul Dragnea a fost transportat de urgență la spital. Nimic mai fals. Credeți-mă, cunosc bine Bucureștiul. La ce trafic e aici, nu putea să fie transportat chiar așa de rapid.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
Editoriale
 • Ce ne facem noi, țiganii, dacă vin americanii 

  25 iunie 2019

  Dacă pe vremuri românii se dedulceau cu lucrurile refuzate la export, pentru care, în fața magazinelor, se dădeau adevărate lupte de stradă, iacătă am trăit să vedem și o situație […]

 • A fost sau n-a fost?

  25 iunie 2019

  Ca întotdeauna la alegeri, și pe 26 mai s-au furat voturi. Cîte? Niciodată nu vom ști. De fapt, niciodată n-am știut cîtă democrație se falsifică la urne. Numărul buletinelor falsificate […]

 • Nimic cu nimic / Primul nimic

  25 iunie 2019

  Ne aflăm, acum, la președintele cu numărul 5 din scurta istorie a republicii române. Primul președinte a fost Nicolae Ceaușescu, din 1974 până în 1989. Practic, pe vremea lui s-a […]

 • Limbă dulce, cur viclean, caracter de est-german

  18 iunie 2019

  De la „Ține, țațo, curu’ zvelt”, subversivul șlagăr pe care Maria Tănase l-a cîntat în timpul războiului la o petrecere dată de Manfred von Killinger, ambasadorului Germaniei la București, pînă […]

 • Riscul mersului pe Barna

  18 iunie 2019

  Sub coordonarea unuia dintre foștii căprari ai poliției politice a fost pus pe piață un sondaj în care Dacian Cioloș îl zdrobește pe Dan Barna în competiția internă pentru candidatura […]

bt