Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Reacții la cald față de problemele de sănătate ale lui Liviu Dragnea

Zoom Reacții la cald față de problemele de sănătate ale lui Liviu Dragnea

Viorica Dăncilă: “Din câte înțeleg, dacă pățește ceva, eu o să fiu prim-ministru în locul lui. Nu prea-mi convine, pentru nu mi-e clar ce trebuie să fac și să zic. OK, la întâlnirile cu străinii mă mai ajută translatorul, îmi mai șoptește el ce să zic, dar la evenimentele cu români ce să fac? Ce să spun? Oare să pretind că nu știu limba română, ca să-mi iau translator peste tot? Stai, poate că nici măcar nu trebuie să pretind…”

Ziarele tabloide: “Acum, că s-a internat într-un spital românesc, Liviu Dragnea va trebui să stea în același pat cu alt pacient. Se pare că tânăra lui iubită e deja geloasă și a început să-i pună lui Liviu tot felul de întrebări. «Cine-i persoana cu care împarți patul? De unde e, de loc? Cum o cheamă? De ce boală suferă? Ce șpagă a dat la medic? Dar la anestezist?»”

Eugen Orlando Teodorovici: “Am trecut deja pe la domnul Dragnea, la spital, și i-am dus o plantă într-un ghiveci, pe care s-o țină la capul patului și să-i dea aer curat. E vorba de un mic chiparos. E foarte frumos, deși e cam copac la economie, exact ca Florin Cîțu.”

Gigi Becali: “Da’ ce-a pățit Dragnea? Ce are? Hernie de disc? Nu știu ce-i aia. Eu știu doar de boala lui Carol al II-lea, pe care-o are și Mitică Dragomir. Mie să-mi ziceți ce rege a avut boala asta a lui Dragnea, că doar așa pot s-o țin minte.”

Gabriel Cotabiță: “Cum adică hernie de disc? Cine mai lansează discuri în ziua de azi? Hai, să fim serioși, discurile erau pe vremea mea. Acum, dacă ai scos o piesă, o încarci direct pe Internet și-o lași acolo, ca s-o găsească tinerii și s-o asculte la un ceai dansant.”

Traian Băsescu: “Am avut și eu, și nu e bine deloc. Sunt chiar îngrijorat. N-aș vrea ca Dragnea să facă toate bolile pe care le-am făcut și eu, inclusiv aia de care n-am scăpat zece ani de zile și care m-a ținut imobilizat la Cotroceni.”

Gabriela Firea: “Am văzut niște știri alarmiste despre cum domnul Dragnea a fost transportat de urgență la spital. Nimic mai fals. Credeți-mă, cunosc bine Bucureștiul. La ce trafic e aici, nu putea să fie transportat chiar așa de rapid.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • O beție cu Marx

  26 mai 2020

  Un fermier german a încercat să se joace de-a Tarkovski cu naivii culegători de sparanghel din Ferentari, refăcînd pe plantația sa scena tulburătoare din filmul Solaris în care cosmonautul pierdut […]

 • Bătrînii noștri mor de tineri

  26 mai 2020

  Nu mai e mult și vom auzi cum a învins Klaus Iohannis epidemia de coronavirus. „Eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de […]

 • Conspirația incompetenților

  26 mai 2020

  România funcționează în virtutea inerției. Nu de azi, de ieri, ci aproape dintotdeauna. Mulți dintre concetățenii noștri, cam 2,5 milioane, cred că România e Bucureștiul. Alții cred că România e […]

 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]