Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Reacții la cald față de problemele de sănătate ale lui Liviu Dragnea

Zoom Reacții la cald față de problemele de sănătate ale lui Liviu Dragnea

Viorica Dăncilă: “Din câte înțeleg, dacă pățește ceva, eu o să fiu prim-ministru în locul lui. Nu prea-mi convine, pentru nu mi-e clar ce trebuie să fac și să zic. OK, la întâlnirile cu străinii mă mai ajută translatorul, îmi mai șoptește el ce să zic, dar la evenimentele cu români ce să fac? Ce să spun? Oare să pretind că nu știu limba română, ca să-mi iau translator peste tot? Stai, poate că nici măcar nu trebuie să pretind…”

Ziarele tabloide: “Acum, că s-a internat într-un spital românesc, Liviu Dragnea va trebui să stea în același pat cu alt pacient. Se pare că tânăra lui iubită e deja geloasă și a început să-i pună lui Liviu tot felul de întrebări. «Cine-i persoana cu care împarți patul? De unde e, de loc? Cum o cheamă? De ce boală suferă? Ce șpagă a dat la medic? Dar la anestezist?»”

Eugen Orlando Teodorovici: “Am trecut deja pe la domnul Dragnea, la spital, și i-am dus o plantă într-un ghiveci, pe care s-o țină la capul patului și să-i dea aer curat. E vorba de un mic chiparos. E foarte frumos, deși e cam copac la economie, exact ca Florin Cîțu.”

Gigi Becali: “Da’ ce-a pățit Dragnea? Ce are? Hernie de disc? Nu știu ce-i aia. Eu știu doar de boala lui Carol al II-lea, pe care-o are și Mitică Dragomir. Mie să-mi ziceți ce rege a avut boala asta a lui Dragnea, că doar așa pot s-o țin minte.”

Gabriel Cotabiță: “Cum adică hernie de disc? Cine mai lansează discuri în ziua de azi? Hai, să fim serioși, discurile erau pe vremea mea. Acum, dacă ai scos o piesă, o încarci direct pe Internet și-o lași acolo, ca s-o găsească tinerii și s-o asculte la un ceai dansant.”

Traian Băsescu: “Am avut și eu, și nu e bine deloc. Sunt chiar îngrijorat. N-aș vrea ca Dragnea să facă toate bolile pe care le-am făcut și eu, inclusiv aia de care n-am scăpat zece ani de zile și care m-a ținut imobilizat la Cotroceni.”

Gabriela Firea: “Am văzut niște știri alarmiste despre cum domnul Dragnea a fost transportat de urgență la spital. Nimic mai fals. Credeți-mă, cunosc bine Bucureștiul. La ce trafic e aici, nu putea să fie transportat chiar așa de rapid.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
 • Un președinte de clasa a treia

  23 aprilie 2019

  Două premii ca două palme transoceanice s-au abătut zilele trecute asupra obrajilor lui Iulius Filip, aflat în agonie într-un spital din Statele Unite. Aidoma hoțului cinstit care, după ce vinde […]

 • Patimile după DNA

  23 aprilie 2019

  2.807 magistrați, adică 1.962 de judecători și 845 de procurori, au avut sau au dosare la DNA. Dintr-un total de cam 6.900 de magistrați, instalați în instanțele și parchetele României, […]

 • Anticomunismul și antisecurismul

  23 aprilie 2019

  Augustin Lazăr era anticomunist printr-o stranie contaminare. A fost iradiat cu anticomunism. Pentru că Augustin Lazăr lupta cu Dragnea-PSD, și se știe foarte bine că Dragnea-PSD e comunism – Ciuma […]

 • Sărutul dat leprosului

  16 aprilie 2019

  Cînd comuniștii au descoperit în arhivele Siguranței burgheze că eroul atîrnat pe sfîrcul sirenei de la Atelierele Grivița era un jalnic informator răsărit din flegmele clasei muncitoare ca Afrodita din […]

 • Dacă Lazăr nu e, nimic nu e

  16 aprilie 2019

  Augustin Lazăr cară în spinare ranița securiștilor, aia de care Turcescu pretindea că se lepădase, și în care zac, împachetate în polietilenă, duhorile unei tinereți dedicate carierei. Dar, cîtă vreme […]

romania100