Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Reacții la cald față de problemele de sănătate ale lui Liviu Dragnea

Zoom Reacții la cald față de problemele de sănătate ale lui Liviu Dragnea

Viorica Dăncilă: “Din câte înțeleg, dacă pățește ceva, eu o să fiu prim-ministru în locul lui. Nu prea-mi convine, pentru nu mi-e clar ce trebuie să fac și să zic. OK, la întâlnirile cu străinii mă mai ajută translatorul, îmi mai șoptește el ce să zic, dar la evenimentele cu români ce să fac? Ce să spun? Oare să pretind că nu știu limba română, ca să-mi iau translator peste tot? Stai, poate că nici măcar nu trebuie să pretind…”

Ziarele tabloide: “Acum, că s-a internat într-un spital românesc, Liviu Dragnea va trebui să stea în același pat cu alt pacient. Se pare că tânăra lui iubită e deja geloasă și a început să-i pună lui Liviu tot felul de întrebări. «Cine-i persoana cu care împarți patul? De unde e, de loc? Cum o cheamă? De ce boală suferă? Ce șpagă a dat la medic? Dar la anestezist?»”

Eugen Orlando Teodorovici: “Am trecut deja pe la domnul Dragnea, la spital, și i-am dus o plantă într-un ghiveci, pe care s-o țină la capul patului și să-i dea aer curat. E vorba de un mic chiparos. E foarte frumos, deși e cam copac la economie, exact ca Florin Cîțu.”

Gigi Becali: “Da’ ce-a pățit Dragnea? Ce are? Hernie de disc? Nu știu ce-i aia. Eu știu doar de boala lui Carol al II-lea, pe care-o are și Mitică Dragomir. Mie să-mi ziceți ce rege a avut boala asta a lui Dragnea, că doar așa pot s-o țin minte.”

Gabriel Cotabiță: “Cum adică hernie de disc? Cine mai lansează discuri în ziua de azi? Hai, să fim serioși, discurile erau pe vremea mea. Acum, dacă ai scos o piesă, o încarci direct pe Internet și-o lași acolo, ca s-o găsească tinerii și s-o asculte la un ceai dansant.”

Traian Băsescu: “Am avut și eu, și nu e bine deloc. Sunt chiar îngrijorat. N-aș vrea ca Dragnea să facă toate bolile pe care le-am făcut și eu, inclusiv aia de care n-am scăpat zece ani de zile și care m-a ținut imobilizat la Cotroceni.”

Gabriela Firea: “Am văzut niște știri alarmiste despre cum domnul Dragnea a fost transportat de urgență la spital. Nimic mai fals. Credeți-mă, cunosc bine Bucureștiul. La ce trafic e aici, nu putea să fie transportat chiar așa de rapid.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • O instituție anticreștină

  22 octombrie 2019

  După ce a apelat la criminaliști de import spre a studia colecția de oscioare a șefului de campanie electorală morbidă a lui Klaus Johannis, DIICOT-ul i-a refuzat lui Gheorghe Dincă […]

 • Dictatorul român

  22 octombrie 2019

  Dacă îl punem deoparte pe Emil-Constantinescu-Cel-Învins-De-Securitate, ca pe un fluture rar, orbit și el de strălucirea puterii, dar cu frumoase desene morale pe aripi, insectarul președinților noștri prezintă doar gîngănii […]

 • Bellocrația

  22 octombrie 2019

  Deși termenul poate părea o invenție recentă, nu este. „Bellocrat“ apare la Suetoniu, la Ovidius, Wolfgang Lazius, Johann Pistorius, Plinius, Abraham Bzowski, Scipione Ammirato, Bartholomeo Gramondo și poate și la […]

 • O găina beată va cînta cucurigu pe palatul Victoria, însă foarte încet, ca să nu-l trezească pe Klaus Iohannis

  15 octombrie 2019

  După ce o tînără iraniană și-a dat foc în piața publică fiindcă fusese condamnată pentru port ilegal de nădragi bărbătești, ayatollahii care le interziseseră femeilor accesul pe stadioanele din Teheran […]

 • Elegie pentru Ciuma Roșie

  15 octombrie 2019

  Guvernarea PSD zace azi în colbul istoriei minore, doborîtă de propria fudulie, otrăvită cu propria prostie și sfîrtecată de propria trădare. PNL și Klaus Iohannis se împăunează cu uciderea ei, […]

Ultimele articole