Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Reacții la cald față de problemele de sănătate ale lui Liviu Dragnea

Zoom Reacții la cald față de problemele de sănătate ale lui Liviu Dragnea

Viorica Dăncilă: “Din câte înțeleg, dacă pățește ceva, eu o să fiu prim-ministru în locul lui. Nu prea-mi convine, pentru nu mi-e clar ce trebuie să fac și să zic. OK, la întâlnirile cu străinii mă mai ajută translatorul, îmi mai șoptește el ce să zic, dar la evenimentele cu români ce să fac? Ce să spun? Oare să pretind că nu știu limba română, ca să-mi iau translator peste tot? Stai, poate că nici măcar nu trebuie să pretind…”

Ziarele tabloide: “Acum, că s-a internat într-un spital românesc, Liviu Dragnea va trebui să stea în același pat cu alt pacient. Se pare că tânăra lui iubită e deja geloasă și a început să-i pună lui Liviu tot felul de întrebări. «Cine-i persoana cu care împarți patul? De unde e, de loc? Cum o cheamă? De ce boală suferă? Ce șpagă a dat la medic? Dar la anestezist?»”

Eugen Orlando Teodorovici: “Am trecut deja pe la domnul Dragnea, la spital, și i-am dus o plantă într-un ghiveci, pe care s-o țină la capul patului și să-i dea aer curat. E vorba de un mic chiparos. E foarte frumos, deși e cam copac la economie, exact ca Florin Cîțu.”

Gigi Becali: “Da’ ce-a pățit Dragnea? Ce are? Hernie de disc? Nu știu ce-i aia. Eu știu doar de boala lui Carol al II-lea, pe care-o are și Mitică Dragomir. Mie să-mi ziceți ce rege a avut boala asta a lui Dragnea, că doar așa pot s-o țin minte.”

Gabriel Cotabiță: “Cum adică hernie de disc? Cine mai lansează discuri în ziua de azi? Hai, să fim serioși, discurile erau pe vremea mea. Acum, dacă ai scos o piesă, o încarci direct pe Internet și-o lași acolo, ca s-o găsească tinerii și s-o asculte la un ceai dansant.”

Traian Băsescu: “Am avut și eu, și nu e bine deloc. Sunt chiar îngrijorat. N-aș vrea ca Dragnea să facă toate bolile pe care le-am făcut și eu, inclusiv aia de care n-am scăpat zece ani de zile și care m-a ținut imobilizat la Cotroceni.”

Gabriela Firea: “Am văzut niște știri alarmiste despre cum domnul Dragnea a fost transportat de urgență la spital. Nimic mai fals. Credeți-mă, cunosc bine Bucureștiul. La ce trafic e aici, nu putea să fie transportat chiar așa de rapid.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Poate fi un orbete președinte de țară?

  20 august 2019

  Klaus Iohannis a pierdut ocazia de-a juca o scenetă biblică pe țărmul Mării Negre fiindcă, dacă s-ar fi aplecat asupra soldățelului american leșinat și l-ar fi cărat în brațele-i vînjoase […]

 • Președintele armatei moarte

  20 august 2019

  Marți, 20 august, peluza Casei Albe va duce iar povara președintelui Iohannis. Sînt fire de iarbă care au avut norocul să geamă sub pantofii unui Macron, unui Netanyahu, unei Merkel […]

 • Politiciene disperate

  20 august 2019

  Ne îndreptăm, cu pași mari, spre momentul în care va fi aproape obligatoriu ca politica să fie condusă de către femei. Dintr-un domeniu eminamente patriarhal, politica tinde să devină tărâmul […]

 • “Întîmplări din irealitatea imediată”

  13 august 2019

  Aflînd că pușcăriile românești sînt mari producătoare de scriitori bine furajați, o editură newyorkeză i-a făcut domnului Gheorghe Dincă o ofertă de nerefuzat pentru publicarea unui bestseller memorialistic cu titlul […]

 • Planul Marshall pentru săraci

  13 august 2019

  America și Occidentul european trag fără chef de o căsnicie obosită, împovărată de ani și de plictiseală. Duși sînt anii logodnei, cînd generalul Marshall a descălecat la Paris din spinarea […]