Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Reacții la eliberarea lui Sebastian Ghiță pe cauțiune

Zoom Reacții la eliberarea lui Sebastian Ghiță pe cauțiune

Liviu Dragnea (lider PSD): “Iată ce corupție înfiorătoare avem și în Serbia, nu doar în România. Practic, dai bani și ieși din închisoare. Nici măcar nu trebuie să scrii o carte sau ceva. Mi se pare dezumanizant. Ce mai înțelege omul ăla din pușcărie?”

Bogdan Diaconu (prieten apropiat): “Sebi, dacă citești asta, să știi că nu sînt supărat pe tine că nu mi-ai răspuns la telefoane sau la scrisori, sau că n-ai vrut să vorbești cu băiatul ăla pe care l-am băgat în pușcărie de nevinovat doar ca să vadă dacă ești bine. Important e să știi că sînt singur acasă, am pălincă și am făcut rost de la un băiat de varianta pentru karaoke a cîntecelor «Imnul lui Iancu» și «Treceți, batalioane române, Carpații!».”

Remus Cernea (activist): “Haideți să încetăm să mai discriminăm oamenii împărțindu-i în liberi și captivi. Care dintre noi este oare cu adevărat liber? Vă spun eu: nimeni. Chiar credeți că Sebastian Ghiță e mai liber acum, că a plătit 200.000 de euro? Foarte probabil. Dar cît de liber e el în comparație cu un delfin care nu a plătit 200.000 de euro? Cel mai probabil nu la fel de liber, pentru că delfinii nu folosesc euro.”

Monica Macovei (fost procuror): “Avem dovada că acest Sebastian Ghiță nu se potolește nici măcar acum, cînd e cu Justiția pe urmele lui. Acum face afaceri cu statul sîrb. Cică a dat 200.000 de euro ca să iasă din pușcărie. Nu e corect. Trebuia să se organizeze o licitație. Poate alt deținut avea o ofertă mai bună.”

Gheorghe Hagi (legendă a Internetului): “A fost un transfer așa și-așa scump. Două sute de mii de euro mi se pare mult pentru un jucător de baschet. Foarte mult. Eu cheltuiesc enorm aici, la Viitorul, ca să cresc un jucător de două sute de mii de euro, și în nici un caz acel jucător n-are regimul de viață al lui Sebi Ghiță. Băieții mei se antrenează, mănîncă echilibrat, dorm opt ore pe noapte. N-o să auziți de fotbaliști de la Viitorul că au petrecut cu Kövesi în nu știu ce podgorie sau că au băut cu Coldea în Seychelles.”

Lia Olguța Vasilescu (ministră): “La 200.000, cît a încasat de la Ghiță pentru cauțiune, statul sîrb ar huzuri la noi. Ar lua o sumă destul de măricică dacă ar fi să nască și să primească indemnizație de creștere a copilului.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint