Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Recenziile nepublicate ale lui CTP: Selly

Zoom Recenziile nepublicate ale lui CTP: Selly

Niciodată nu mi-au plăcut vloggerii. I-am displăcut propund încă dinainte să se inventeze conceptul de vlogging. Țin minte precis momentul în care a apărut primul vlogger, iar eu am exclamat fericit: “Ei bine, iată! Asta urăsc!”.

Dar dați-mi voie să mă explic. De fapt, știți ce? O să mă explic oricum, fie că-mi dați voie sau nu. Adică cine sunteți voi, cititorii mei, ca să vă cer eu voie să-mi argumentez o poziție? O s-o argumentez oricum.

Îmi dispac vloggerii dintr-un motiv simplu: că vorbesc în fiecare zi în fața unei camere de filmat și își dau cu părerea despre orice, aruncând în stânga și-n dreapta cu sentințe și declarații ultimative. Uneori mă enervează așa de tare că-mi vine să-i compar cu Ceaușescu. Îl știți pe Selly? El este exact ca Ceaușescu, iar dacă mă întrebați de ce, o să vă răspund simplu: cine sunteți voi ca să-mi cereți mie socoteală pentru verdictele mele în legătura cu măsura în care cineva seamănă cu Ceaușescu?

Mă rog, o să vă răspund oricum. Selly e exact ca Ceaușescu, dar exact ca sângerosul dictator, pentru că are același defect de vorbire. Credeți că e o simplă coincidență? Puneți-l în fruntea statului și dați-i puteri discreționare și o să vedeți că asemănările nu se opresc aici.

Aflu din ziare că Selly și-a bușit mașina de 70.000 de euro. În primul rând, cât de fraier să fii ca să dai 70.000 de euro pe o Dacie 1310? Eu mai mult de 50.000 de euro n-aș plăti. Sau, hai, 60.000, dacă i se închid toate ușile ca lumea și nu trebuie să le ții cu mâna ca să nu se deschidă în timpul mersului.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale