Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Revoltă în parlament după ce Guvernul introduce taxa pe șpagă

Zoom Revoltă în parlament după ce Guvernul introduce taxa pe șpagă

Zi încordată în Parlamentul României, luni, după ce mai mulți senatori și deputați și-au răsturnat pupitrele, au dat foc la cauciucuri și au început să arunce unii în alții cu fecale ca urmare a inițiativei Guvernului de a introduce o taxă pe șpagă, mai precis 7% din plicul de șpagă.

“E inadmisibil! Hoții ăștia ne iau bagheta franțuzească și ciabatta cu măsline de la gură”, au declarat, extrem de revoltați, mai mulți parlamentari din opoziție, dar și de la putere, profund nemulțumiți că Guvernul a reușit ceea ce visa de mult, adică să unească, sub o singură umbrelă, lucrurile care-i plac cel mai mult pe lumea asta: taxele și șpăgile.

La rîndul lor, sute de mii de polițiști, funcționari publici și asistenți medicali, adunați afară, au început să zornăie plicuri cu mărunțiș și să scandeze: “Uniți, salvăm șpaga românească!”, denunțînd tentativele mîrșave ale guvernanților de a taxa tot, pînă și veniturile ilicite.

Contactat telefonic pentru a clarifica problema, premierul Victor Ponta a declarat: “E vorba de o neînțelegere groaznică. Va exista într-adevăr o taxă pe șpagă, dar nu pe șpaga luată, ci pe șpaga dată. Contribuabilul va suporta tot. Ce credeați, c-am înnebunit?”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint