Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Revoltător: Un polițist dislexic a încătușat din greșeală un bărbat violet

Zoom Revoltător: Un polițist dislexic a încătușat din greșeală un bărbat violet

Încă un abuz al Poliției Române revoltă o țară întreagă. Un polițist dislexic din Aiud a intervenit în forță la sute de kilometri distanță de secția de care aparține, tocmai în localitatea vrânceană Adjud, unde i-a pus cătușele unui bărbat violet. „Se dăduse cu vopsea mov pe față și era extrem de violet“, a scris un martor pe Facebook, ceea ce l-a făcut pe agentul de poliție să intervină imediat. „Nu voi accepta așa ceva“, a scris polițistul în raportul său către superiori. „Nici un om violet nu va fi lăsat liber atunci când eu sunt pe tură, întrucât reprezintă un pericol real pentru populație.

Pe de altă parte, bărbatul încătușat de Poliție susține că are tot dreptul să se vopsească în ce culoarea vrea, indiferent cu ce cuvânt din câmpul lexical al infracționalității seamănă denumirea acelei culori.

În același timp, polițistul dislexic are o soluție foarte practică pentru îndepărtarea oricei confuzii. El propune să se folosească un sinonim pentru violet, ca de exemplu termenul „potpuriu“.
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale