Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Români, mândri că n-au construit autostrăzi, pentru că ar fi zăcut nefolosite acum

Zoom Români, mândri că n-au construit autostrăzi, pentru că ar fi zăcut nefolosite acum

I-am luat de proști, dar aveau dreptate! Zeci de miniștri ai Transporturilor merită felicitați acum, când se dovedește că oricum n-aveam nevoie de autostrăzi, pentru că stăm tot timpul în casă. Fostul președinte Traian Băsescu a declarat că a avut dreptate în tot acest timp și că autostrăzile sunt bune doar ca să te uiți la ele de la fereastră, cât stai în casă izolat din cauza pandemiei.

„Măi, oameni buni, v-am spus de atâtea ori, noi n-avem nevoie de autostrăzi. De ce nu m-ați ascultat? Dacă le construiam pe toate pe care mi le-ați cerut, acum plângeați că n-aveți ce să faceți cu ele. Nu mai bine că n-am făcut niciuna?“, a subliniat fostul președinte, felicitându-se și că n-a modernizat infrastructura feroviară, în condițiile în care trenurile sunt acum adevărate focare de infecție.

„Tot mersul pe jos e mai bun“, a încheiat Băsescu, însă nu înainte de a-i atenționa pe bucureșteni că există mereu pericolul să te calce cineva pe mână.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale