Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

România dispusă să recunoască autonomia Ţinutului Secuiesc, de la 10 metri adîncime în jos

Zoom România dispusă să recunoască autonomia Ţinutului Secuiesc, de la 10 metri adîncime în jos

Premierul României, Victor Ponta, a declarat astăzi că este gata să semneze decretul prin care se garantează autonomia Ţinutului Secuiesc, însă doar de la o adîncime de 10 metri în jos, deoarece tot ce este deasupra acestui prag a fost deja dat în concesiune unei firme străine de către guvernul Boc.

“Mi se pare un tîrg bun pentru secui, ar trebui să-l accepte. Dacă se apuca de săpat, în doua trei luni ar trebui să ajungă la autonomie. După aia posibilităţile sînt nelimitate. Trebuie totuşi să fie atenţi la inundaţii pentru că dacă sapi atît de mult inevitabil o să se adune multă apă de ploaie”.

Contactat pentru a comenta situaţia, Traian Băsescu s-a scuzat spunînd că nu poate da un verdict pînă nu găseşte o hartă corespunzătoare, pe care să arate, la televizor, noile graniţe ale Ţinutului Secuiesc.

Exclusiv online

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint