Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

România în chiloți

Zoom România în chiloți

► Vineri, 13 septembrie, redactorii Cancan scremeau o știre: “Simona Sensual a devenit pericol public! A sucit gîtul mai multor bărbați cu o simplă apariție pe stradă”. Aflăm că Sensuala se plimbă prin oraș cu cîinele și emană atît de multă senzualitate încît locuitorii ordinari ai cartierului Vitan întorc capul după minijupa ei.

Verdict: TE MIȘTI CAM GREU, CA UN RELEU

O zi mai tîrziu, pe 14 septembrie, redactorii Cancan căscau și scriau: “Bomba sexy de altădată a rămas istorie! Vezi cum poate să arate acum Simona Sensual! Are fața îmbătrînită și o privire seacă!”. Titlul este amplu ilustrat cu o fotografie recentă cu vedere la buricul Sensualei, ciordită de pe profilul de Facebook al fostei bombe sexy.

Cum s-a transformat Sensuala peste noapte într-o smochină cu privire seacă? Simplu, s-a schimbat tura la Cancan, iar schimbul doi a șters desktop-ul de praf.

 

► Luni, 16 septembrie, cînd am văzut principala știre a zilei pe site-ul Cancanului, m-a încercat un déjà-vu: “Maestrul a pus în scenă cel mai îndrăzneț rol din cariera lui la balconul unei camere de hotel! Dichi, complet gol în văzul lumii!”. Cu această ocazie, întregul popor cu acces la Internet a putut remarca fesele lăsate ale maestrului de 80 de ani, pielea flască și alunițele babalîcului care-n tinerețe se lăuda c-a tăvălit-o pe Sara Montiel în repetate rînduri, pînă cînd aceasta a vrut să-i toarne un copil.

Verdict: DANSUL E CEVA NORMAL LA VÎRSTA MEA

La un astfel de spectacol grotesc, oferit de actori bătrîni și absolut senili și promovat de tabloizi tineri și perfect cretinoizi, am mai participat în urmă cu cîțiva ani. Vă amintiți, episodul ăla cînd Iurie Darie și Anca Pandrea au găsit oportun să ne arate cum se pot crăci marii actori la vîrsta a treia în curu’ gol printre niște butoaie de vin. E drept, Ion Dichiseanu s-a descurcat singur în balconul unui hotel de pe litoral, neavînd o Anca Pandrea a lui, pe care s-o tragă de pieile numite cîndva sîni, dar efectul a fost același. Iar concluzia este aia că pe tabloizi ar trebui să-i ferească cineva de exhibiționiștii ăștia bătrîni, care din cauza Alzheimer-ului au uitat unde și-au lăsat chiloții.

 

► Rămîi prost cînd citești asta: “Surorile Gabor au refuzat mii de euro” (Click!, 16 septembrie). Despre ce este vorba? În cadrul rubricii intitulate “Spionul vedetă”, sîntem informați că surorile Gabor au fost ofertate fără succes de către mai multe televiziuni să plîngă în direct.

Verdict: CÎND MĂ UIT LA STELE, VORBESC CU ELE

Deci, un spion Click! infiltrat în lumea mondenă a aflat că niște posturi TV au ieșit la înaintare cu cîteva mii de euro ca să le convingă pe surorile Gabor să jelească pe la TV, frumos machiate. Pe bune? Chiar era nevoie de un agent monden sub acoperire ca să se tragă concluzia asta? Și, pînă la urmă, de unde știm că nu bunul-simț le-a împiedicat să facă asta, ci faptul că sumele aveau prea puține zerouri pentru niște nevoi atît de mari, cu viză de Dubai sau SUA?

 

► Am dat o tură și pe site-ul ziarului Libertatea, luni, 16 septembrie. De unde am aflat cum arată o zi obișnuită din viața Mihaelei Rădulescu: “Am prieteni, am ce mînca, am cu ce mă îmbrăca, am din ce trăi, am la ce visa, am la ce mă uita în urmă, am doruri…” Citatul este preluat, evident, de pe contul de Facebook al fostei iubite a lui Dani Oțil.

Verdict: INTERNETU-I VIAȚA MEA

Ceea ce a omis Mihaela să spună e faptul că are și Internet. Ceea ce îi dă posibilitatea să filosofeze pe Facebook, spre marele deliciu al tabloizilor, cu aceeași frecvență cu care bem noi bere. Cu mențiunea că nici măcar noi nu putem bea cu noaptea-n cap, ci mai mult după ora prînzului.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
 • Peisaj cu tractor românesc trăgînd cu lanțul de Coloana Infinitului

  23 aprilie 2024

  Scuip sînge ca Bălcescu și nu sînt în Sicilia, să-mi scurm în cimitirul săracilor culcuș. Goniți-mă cu pietre să întregesc familia celor cu țara-n traistă, de sila voastră duși. Cînd […]

 • Nebunii care se visează președinți

  22 aprilie 2024

  Gafa cu desemnarea lui Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei va avea consecințe la celelalte alegeri. Împreună și separat, PSD și PNL vor pierde voturi, vor fi obligate să-și schimbe tactici, oameni […]

 • Monologul unui telefon cu fise, rămas fără certificat de revoluționar

  16 aprilie 2024

  Prea mult sictir, prea multă operetă și un exces nebun de figuranți, a mai rămas puțină Julietă și un profesor de-ngropat talanți, și-o urmă de Romeo în culise descoperită de-un […]

 • Adio, Army

  15 aprilie 2024

  Cînd aliatul Rusiei atacă Israelul și se pregătește să complice și mai mult socotelile de securitate ale lumii civilizate, te întrebi iar, a suta oară, unde sînt banii armatei române. […]

 • Invitație la nuntă

  9 aprilie 2024

  Nimeni nu-i simte îngerului lipsa (mecanic de-ntreținere în cer). Veniți să reparați Apocalipsa, că dă Natura în marșarier! Cel care-a scris că veacul ăsta jalnic va fi religios ori de […]

 • Generalii lui Piedone

  8 aprilie 2024

  De cînd Piedone a devenit preferatul sondajelor, o armată de scarabei politici a început să fojgăie pe lîngă el ca împrejurul unui tomberon. Voiculescu i-a organizat o lansare fastuoasă la […]

bijuterii argint