Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Românii i-au atacat pe greci cu torțe proaspete

Zoom Românii i-au atacat pe greci cu torțe proaspete

Jurnalul lui Bogdan Lobonț (spectator reținut la meciul Grecia-România)

15 noiembrie 2013

Am rămaș șocat cînd Poliția elenă m-a reținut la finalul meciului de baraj Grecia-România. Nu-mi vine să cred că încă mai există țări unde te bagă la pușcărie doar pentru că aperi prost.

16 noiembrie 2013

Mi-a mai venit inima la loc. Nu m-au arestat pentru că am jucat prost. Ar fi fost și ridicol, pentru că eu doar am asistat la meci. Cică m-au reținut pentru că am băgat torțe pe teren. Normal că am băgat, adică dacă pe Tănase l-au lăsat să bage o bagaboantă pe teren, iar pe Lazăr nu l-au prins cu sticla de vin la jambieră, de ce să nu bag și eu torțe ca să mă încălzesc? Așa sînt eu, mai friguros, de aia port și mănuși. Ce dracu’?

17 noiembrie 2013

Condițiile de cazare din pușcăriile grecești sînt foarte mișto, chiar nu înțeleg de ce toți românii se înghesuie vara numai în Bulgaria.

18 noiembrie 2013

În sfîrșit, îmi folosește ceva ce m-a învățat nea Piți. Toți colegii de celulă m-au rugat să le tatuez un zar pe mînă.

20 noiembrie 2013

După aproape cinci zile de detenție am fost, în sfîrșit, eliberat. Cică trebuia să fac zece, dar pentru că am peste 65 de ani mi s-a înjumătățit pedeapsa. Uite o țară care-și respectă bătrînii, nu ca la noi!

Jurnalul lui Iannis Papadopoulos (polițist grec)

15 noiembrie

Azi se joacă Grecia-România și eu o să fiu în mijlocul evenimentelor, printre suporteri. Abia aștept să dau amenzi fără să tai chitanță, unor suporteri străini atrași de mirajul amenzilor foarte mici de la noi și de serviciile ireproșabile din secțiile de Poliție. Genul de suporteri fanatici care știu că Grecia e o destinație mult mai bună decât Bulgaria, deoarece la noi nu li se fură mașina cât sunt cazați în arestul Poliției.

16 noiembrie

Aseară am prins niște suporteri români care încercau să introducă torțe pe stadion. Păi, ce-i asta? Știe toată lumea că torțele le cumperi direct din tribune, de la comercianții ambulanți care umblă printre rândurile de spectatori. Noi din ce mai facem bani dacă tu vii cu fumigene, explozibil și alte accesorii de acasă? Ce, sticlele noastre cu urină care pot fi aruncate în oficialii echipei adverse nu sunt la fel de bune?

17 noiembrie

Unul dintre ultrașii români mi-a explicat că ei joacă un rol foarte important în angrenajul echipei, întrucât suporterii sunt al doisprezecelea jucător. Și nu e vorba de o metaforă aici. Efectiv, al doisprezecelea jucător român e alcătuit din 50 de mii de oameni care stau unul peste celălalt într-un parpalac galben, cu numărul 17 pe spate.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint