Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Romprest se pregăteşte de o nouă pleaşcă

Zoom Romprest se pregăteşte de o nouă pleaşcă

Spitalul Colentina, condus măiastru de managerul Bogdan Andreescu şi finanţat de către Primăria Municipiului Bucureşti cu 7.844.000 de lei anual, a scos la licitaţie serviciile de curăţenie pentru următorii patru ani, anunţându-şi disponibilitatea de a cheltui pentru acest contract nu mai puţin de 20.159.999 de lei (cu tot cu TVA), adică mai bine de 1.100.000 de euro pe an. E o sumă mare, pe care sectorul 1 al lui Andrei Chiliman, de exemplu, o cheltuieşte tot într-un an pentru servicii de curăţenie în toate pieţele sectorului, nu doar într-un spital.

Ce legătură este între sectorul lui Chiliman şi Spitalul Colentina, care locuieşte în sectorul lui Onţanu? Păi, aparent, nici una, cu excepţia faptului că suma cheltuită pe curăţenie este oarecum similară. Aaa, ar mai fi ceva, şi anume viitorul câştigător al licitaţiei pentru servicii de curăţenie. Căci, în momentul de faţă, USL-ul din care face parte Andrei Chiliman şi care, de asemeni, conduce atât Primăria, cât şi Consiliul General al Municipiului Bucureşti, are de acoperit recentele răni financiare provocate de victoria în alegeri. Iar rănile financiare nu se acoperă cu vorbe goale, ci cu ajutorul sponsorilor recompensaţi cu contracte din bani publici. Iar acum numiţi repede un sponsor USL care se ocupă de curăţenie, a câştigat recent două contracte cu sectorul 1 şi PMB, iar numele său începe cu Rom şi se termină cu prest.   

Publicat în Cațavencii, nr. 49, 12-18 decembrie 2012
 

1 comentariu

  1. #1

    la puscarie cu ei

    asta vine3200 euro pe zii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint