Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

S-a descoperit sub Marea Neagră o pungă de petrol plină cu pungi

Zoom S-a descoperit sub Marea Neagră o pungă de petrol plină cu pungi

Vești bune din largul Mării Negre, acolo unde companiile petroliere au descoperit, în subsol, o uriașă pungă de petrol plină cu pungi. Specialiștii spun că e prima oară când văd așa ceva. De obicei, pungile de petrol sunt pline de petrol, numai că de data asta ea conține alte pungi. ”Sunt pungi goale care ar putea să fie folosite din nou, deși e clar că nu se va întâmpla asta niciodată. Nimeni nu folosește o pungă goală de petrol dintr-o pungă de pungi. Punga de petrol plină cu pungi e locul unde pungile goale se duc să moară”, a declarat un reprezentant al companiei OMV, în timp ce o lacrimă neagră, de petrol, i se prelingea din colțul ochiului.

Reprezentanții României spun că descoperirea pungii de petrol e un semn bun. ”Din moment ce e plină cu pungi goale, e clar că e noastră. Nimeni n-ar putea să spună că nu ne aparține, pentru că punga cu pungi e o marcă tradițională românească protejată de Uniunea Europeană”, a spus ministrul de Externe Teodor Meleșcanu, care a adăugat că îi cunoștea personal pe dinozaurii care s-au descompus pentru a forma, în timp, acel petrol.

Potrivit experților, punga goală de petrol de pe fundul Mării Negre nu va aduce nici un profit țării noastre, dar sigur va ocupa mult spațiu în debara. În zilele următoare, s-ar putea ajunge la un acord între Guvernul României și OMV, pentru ca punga de petrol plină cu pungi să fie depozitată în compartimentul de sub chiuvetă, lângă coșul de gunoi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint