Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Şăfu’ mi-a zis că-n delegaţia FMI există şi doi belgieni: în consecinţă, m-am epilat toată, zici că-s un prunc.

Zoom Şăfu’ mi-a zis că-n delegaţia FMI există şi doi belgieni: în consecinţă, m-am epilat toată, zici că-s un prunc.

Nu l-am cunoscut niciodată „live“ pe colegul cu care interacţionez pe această pagină, Mardale. Am înţeles, pă surse, că e om serios, căsătorit, la casa lui, şi nu interacţionază „live“ decît cu soţia. Dar există şi alte moduri de a interacţiona, de exemplu socializarea. Eu am socializat de mică, dar n-am ştiut ce-nseamnă. Prima oară am auzit de socializare de la Mircea Geoană, pe vremea cînd era ambasador la Washington, şi s-a zvonit că nevastă-sa Mihaela socializa cu Hillary Clinton, la shopping. După aia Geoană a socializat cu Vântu şi-acuma socializează cu pepenii, la Dăbuleni.

Eu n-am avut atîtea reţineri şi socializam de-a valma, cu cine se nimerea. Martori îmi sînt cititorii, am socializat şi cu Iliescu, şi cu Constantinescu, şi socializez şi cu dl preşedinte Traian Băsescu. Cu Interimaru’ n-am reuşit, că nu l-am putut trezi. Ba cu dl preşedinte Băsescu mai şi interacţionez din cînd în cînd.

Aşa că nu-ţi fie frică, sweet Mardale: la ce erotică ai tu în desene, cred că-l prindem amîndoi la Cotroceni şi pe Oprescu.

 ► Şăfu’ mi-a zis să mă pregătesc, că s-ar putea ca-n delegaţia FMI care stă să vină să existe şi doi belgieni: în consecinţă, m-am tuns la zero şi m-am epilat toată, zici că-s un prunc.
 
 ► Mulţi zic că secolul următor va fi al Chinei. Mie nu mi-e frică de chinezi: sînt oameni drăguţi, vioi, gătesc excepţional şi, cu toate progresele geriatriei, nu cred că or să mă mai prindă pe-atunci.

(va urma)

Publicat în Cațavencii, nr. 3 (81) 2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint