Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Șaorma “fără de toate”, considerată de post, spun specialiștii

Zoom Șaorma “fără de toate”, considerată de post, spun specialiștii

Potrivit unui grup de specialiști în domeniu, românii au de ce să se bucure, putînd să mănînce șaorma liniștiți, pe toată durata postului, atîta timp cît sînt dispuși să renunțe pentru o vreme la “șaorma cu de toate” și își comandă “șaorma fără de toate”.

“Lucrînd în strînsă legătură cu specialiștii Bisericii Ortodoxe Române, am ajuns la concluzia că tot ce este păcătos în șaorma rezidă în «cu de toate», pentru că «cu de toate» emană lăcomie, preacurvie și mîndrie, adică trei atribute blamate de Biserică. Atîta timp cît renunță la «cu de toate», oamenii pot mînca în continuare șaorma liniștiți, e la fel de OK, în post, ca soia sau cartofii în untură!”, a declarat dr. Grigore Berbecuț.

Includerea “șaormei fără de toate” printre mîncărurile de post pare să fie ajutată și de faptul că, în ultimele două săptămîni, mai mulți credincioși care mănîncă la șaormăria “Genin” au raportat apariția chipului lui Iisus în cartofii prăjiți sau în petele de maioneză de pe tricouri.

Publicat în Cațavencii, nr. 11 (89) 2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint