Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Șapte recorduri de viteză pe care le-a stabilit Klaus Iohannis

Zoom Șapte recorduri de viteză pe care le-a stabilit Klaus Iohannis

1) Odată, Iohannis a participat la un maraton, a trișat luând taxiul și tot a ajuns ultimul.

2) Sunt martori care spun că președintele obișnuiește să ia câte un melc în palmă, să-l ridice până la nivelul privirii lui și să-l întrebe unde se grăbește așa.

3) Cea mai mare curiozitate a lui Iohannis e cum poți să-ți dai seama cine a câștigat o cursă de atletism de 100 de metri, din moment ce totul se întâmplă prea repede ca să vezi ceva. Chiar așa, mergi pe încredere? Lumea nu-i peste tot la fel de cinstită ca-n Ardeal.

4) Exisă un paradox al lui Zenon despre Iohannis și broasca țestoasă care demonstrează, culmea, că broasca țestoasă n-are cum să-l ajungă din urmă pe Klaus Iohannis. Poate părea puțin cam contraintuitiv, dar demonstrația logică este impecabilă.

5) Dacă sună cu vreo problemă la 112, Iohannis anunță de obicei că a avut o urgență în urmă cu două zile și că abia atunci a reușit să efectueze apelul. Până s-a ridicat să ajungă la telefon, până a format, până a dus telefonul la ureche… Trece timpul ca nebunul.

6) Atunci când un prieten îi spune o glumă, reacția lui Iohannis apare abia după vreo trei-patru ore, când întreabă: „Cum adică?“.

7) Odată, Iohannis și-a luat o broască țestoasă ca animal de companie, dar a renunțat la ea pentru că i s-a părut cam obositoare. Prea multă alergătură. Animalul lui preferat e unul mai domol, cum e dulapul, de exemplu.

2 comentarii

 1. #1

  Dar la furat de case a fost mult mai iute ca broasca testoasa.De ce atata blandete pentru acest impostor.DE CE ?

 2. #2

  Dormeo e o dovada in plus ca romanii sint prosti (dezinformati la maxim) de demult (SIC!). Capacu’ l-a pus greiere-Orb + rarit-la-minte Bogdan..

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Toamnă electorală

  22 septembrie 2020

  Precum o bostană cu genunchii sparți, geaba număr zile: joia muri marți, sîmbăt-am pierdut-o vineri la un tîrg, miercurea îmi pare babă dată-n pîrg ce-a visat că-i cloșcă într-o zi […]

 • Ambiții politice la virusul ucigaș

  22 septembrie 2020

  Duminică, 27 septembrie 2020, agentul electoral COVID va stabili o ordine șchioapă a puterii pe următorii patru ani. E cel mai imparabil caz de democrație nereprezentativă din istoria modernă, neprevăzut […]

 • Școală, școală, vrem postaci!

  22 septembrie 2020

  Și, așa cum ni s-a promis, a început școala. În cele mai sigure, normale și deosebite condiții, asigurate cu înțelepciune și operativitate de către Guvernul României, înțelept condus de către […]

 • Spovedanie

  15 septembrie 2020

  Sunt gol de sentimente ca o biserică, toamna, cînd nunțile toate s-au veștejit și fosta-mi iubită se joacă de-a doamna cu șeful ocolului din Maglavit. E-un schimb valutar între grauri […]

 • Cea mai profitabilă afacere de pe pămînt

  15 septembrie 2020

  Nici să fi înviat Spiru Haret nu s-ar fi discutat atît de mult despre școală. Coronavirusul a trezit-o un pic la realitate. A pălmuit-o, cît să clipească mirată, și a […]