Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Scamele din buricul pămîntului

Zoom Scamele din buricul pămîntului

Populația Pămîntului a depășit 8 miliarde. O cifră impresionantă dacă stai să te gîndești că 6 miliarde din ăștia continuă să stea la aceeași adresă din Militari.

Qatarul s-a răzgîndit și a interzis complet consumul băuturilor alcoolice la meciurile de la Campionatul Mondial. Un nou motiv să ne felicităm că Naționala României s-a abținut cu eleganță de la acest Mondial, nu de alta, dar mulți dintre băieții noștri n-ar fi putut să intre pe teren.

Președintele FIFA, Gianni Infantino, a declarat la începerea Campionatului Mondial că și el se simte puțin qatarez, arab, african, gay, cu handicap și muncitor străin. În același timp, în copilărie a fost hărțuit pentru că era roșcat și avea pistrui. Sîntem curioși ce țară care stă catastrofal cu drepturile omului l-a plătit în copilărie să se facă roșcat și cu pistrui, nu de alta, dar obiceiurile vechi mor greu, spre deosebire de muncitorii străini care au construit stadioanele din Qatar.

Un chinez de 50 de ani a alergat un maraton în mai puțin de patru ore în timp ce-a fumat un pachet întreg de țigări. CFR ar trebui să-l sune pe om pentru că multe din locomotivele sale scot timpi mai slabi, dar fac fum mult mai mult.

După ce a dat afară jumătate din angajații de la Twitter și 75% din restul și-au dat demisia, Elon Musk a început să dea mail-uri ca să vadă dacă mai are programatori. Musk chiar ar trebui să urmărească mai cu atenție modelul Gigi Becali. Ultima oară cînd s-a întîmplat asta la FCSB, l-a pus pe Luțu să învețe să programeze.

Potrivit unui studiu, dacă o parte din banii oamenilor bogați se duc spre oamenii săraci, oamenii săraci sînt mai fericiți. Nu știm cui i-a venit ideea, dar e așa nebunească încît s-ar putea să funcționeze.

Regele Charles a interzis consumul de foie-gras în reședințele regale din cauza tratamentului inuman pe care-l suferă gîștele și rațele implicate în procesul de fabricație. Pare o chestie asemănătoare cu interzicerea fumatului în locuri publice. Consumul de foie-gras e absolut interzis, dar există localuri care au zone special amenajate pentru asta și există cîrciumi din Drumul Taberei și Titan care își închid terasele, pun încălzitoare și zic că e OK să consumi foie-gras pentru că oricum e afară.
1 comentariu

  1. #1

    „dacă o parte din banii oamenilor bogați se duc spre oamenii săraci, oamenii săraci sînt mai fericiți.”
    Daca te uiti la chipurile celor bogati, pare ca majoritar e cursul banilor invers.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint