Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Scandal în Laponia: Unul dintre renii lui Moș Crăciun a plagiat în teza de doctorat

Zoom Scandal în Laponia: Unul dintre renii lui Moș Crăciun a plagiat în teza de doctorat

Vești proaste pentru copiii care așteptau daruri sub brad în acest an. Moș Crăciun are probleme serioase și e posibil să nu ajungă la timp. Unul dintre renii săi a fost suspendat ca urmare a acuzațiilor de plagiat și urmează să-și recapete locul la sanie abia după ce-și va demonstra nevinovăția.

„Sunt dezamăgit de gestul lui Rudolf. Era chiar renul meu preferat“, a explicat Moș Crăciun. „Nu l-aș fi crezut în stare să preia pasaje ample din alte cărți și să le prezinte ca și cum ar fi ale lui. Serios, chiar nu mă așteptam. Cum a putut să facă așa ceva? Are doar niște copite, nici măcar nu poate să țină un stilou sau să tasteze la computer. Chiar nu pricep cum a putut să plagieze“, a mai spus Moșul darnic și bun, nevenindu-i să creadă.

La ora transmiterii acestei știri, Rudolf n-a făcut încă nici un comentariu. El a pretextat că e doar un ren și că nu poate vorbi, pentru a ne da mai multe explicații în legătură cu acuzațiile care-i sunt aduse.
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale