Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Scandalos: Copilă de 24 de ani, despărțită cu mascații de omul politic care o întreținea

Zoom Scandalos: Copilă de 24 de ani, despărțită cu mascații de omul politic care o întreținea

După cazul fetiței date spre adopție cu forța, un nou caz șocant amenință să tulbure fragila societate românească. Denisuca, o copiliță de nici 24 de anișori, a fost smulsă brutal de procurori din brațele iubitoare ale președintelui de CJ de 63 de ani care o îngrijea, după ce Marcel a fost prins că delapida fonduri și a ajuns la bulău.

“Nu mă despărțiți de Marcel! Nu mă puneți să ajung pe mîna altor boșorogi străini, arabi sau italieni! Nu mă lăsați fără operații la buze și celelalte organe!”, a putut fi auzită Denisuca țipînd sfîșietor în urma dubei de mascați care îl ducea pe Marcel la răcoare, în timp ce mulțimea furioasă îi dădea dreptate.

Potrivit apropiaților cuplului, incidentul a adus-o pe Denisuca în pragul disperării, fetișcana sperînd să-și petreacă tot restul vieții cu Marcel sau măcar încă doi-trei ani pînă la primul lui infarct. “E foarte greu să vrei să te dezvolți într-o familie iubitoare, alături de un bărbat de două ori mai în vîrstă decît tine, și după aia să te trezești fără mașină la scară, fără cadouri săptămînale, fără bani de buzunar. Dacă lucrurile continuă în direcția asta, nu-i exclus ca Denisuca să fie traumatizată pe viață și să fie nevoită să-și găsească un loc de muncă.”

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole