Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Scandalul de la Muncă e hot rău de tot

Zoom Scandalul de la Muncă e hot rău de tot

Există în lumea firmelor și ONG-urilor cîteva entități care au supt de la țîța POS-DRU cu cîte două guri. Proiecte de milioane de euro care trebuiau folosite, chipurile, pentru reintegrarea în muncă a unor categorii defavorizate sau pentru găunoase și inutile workshop-uri au fost folosite, de fapt, pentru dotarea unor redacții și pentru plata ziariștilor care, altfel, n-ar prea fi avut ce mînca.

Șmecheria a mers, și a mers bine atîta vreme cît la Ministerul Muncii conduceau alde Lăzăroiu, Botiș sau Boghicevici. Cînd fondurile au fost blocate și Mariana Câmpeanu a trebuit să dea seamă pentru ilegalitățile din sistem, a început agitația printre entitățile respective. Ba că s-ar putea să intre pe mîna OLAF-ului și a DNA-ului, ba că există riscul ma jor de a da banii deja cheltuiți înapoi, ba că una, ba că alta. Așa că, după o matură chibzuință, soluția găsită de comun acord cu protejații respectivelor instituții de presă a fost să se treacă la dărîmarea credibilității ministrului și a ministerului care gestionează fondurile. Cine speră să scape basma curată din asta? Păi, dacă vă gîndiți bine, e imposibil să nu vă amintiți măcar un site care luptă pentru independența Justiției, o adoră pe Monica Macovei și furnizează aprigi scriitori de cărți dedicate lui Daniel Morar.

Publicat în Cațavencii, nr. 6(84), 2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint