Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Şcoala profe­ţi­onală

Zoom Şcoala profe­ţi­onală

 ♦ Se anunţă o săptămână grea pentru cardiaci, cu temperaturi ce vor depăşi, la nivelul asfaltului, 40 de grade. Dar asta ştiaţi, probabil. Ce nu ştiaţi este că până la sfârşitul săptămânii Realitatea TV va anunţa 7 decese şi 23 de leşinuri cauzate de căldură, faţă de doar 5 decese şi 21 de leşinuri la Antena 3. B1 nu va trata subiectul.

 ♦ Marţi, 12 iulie, începe prima repartizare computerizată în învăţământul liceal de stat. Dana Grecu va dezbate pe larg subiectul, aducând noi dovezi falsificate cum că Funeriu n-a luat repartiţia computerizată din prima, fiind obligat să susţină şi o repartizare pe abac.

 

 ♦ Miercuri, 13 iulie, Gabriela Vrînceanu Firea împlineşte 39 de anişori. Soţul, Florin Pandele, se va trezi cu această ocazie din mahmureala de miere, îi va ura la mulţi ani doamnei şi va descoperi că, iată, pentru a găsi motiv de petrecere, nu mai trebuie să se însoare şi a treia oară cu consoarta sa.

 

 ♦ Joi, 14 iulie, începe la Iaşi Campionatul European de Şah pentru echipe de tineret. Evenimentul va fi complet ignorat de televiziunile de ştiri, câştigătorii nu vor promova brand-ul de ţară şi nici nu vor mul­ţumi, la sfârşit, Elenei Udrea, cu toate că echipele româneşti vor încerca să câştige toate meciurile prin knock-out, în primele patru-cinci runde.

 

 ♦ Vineri, 15 iulie, începe depunerea dosarelor de înscriere la liceele unde elevii au fost repartizaţi computerizat. Dana Grecu va realiza o emisiune în care va prezenta noi dovezi falsificate conform cărora Funeriu nu şi-a depus din prima dosarul scris la liceul din Franţa, fiind obligat să susţină o depunere orală, suplimentară. 

 

 ♦ Tot vineri, 15 iulie, în Polonia va avea loc reuniunea miniştrilor dezvoltării din Uniunea Europeană. Cu această ocazie, ministrul român, Elena Udrea, va susţine mai multe comunicări private cu titlul „Fondurile europene, trecut, prezent şi comision“.

 

 ♦ Sâmbătă, 16 iulie, Şerban Huidu împlineşte frumoasa vârstă de 35 de anişori. După ce-i vor reaminti că este ziua lui, colegii şi prietenii îi vor înmâna cadoul constând într-un set de căşti de protecţie pentru absolut toate activităţile cotidiene.

 

@padehillerin

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Crime cu miros de pandemie

  30 iunie 2020

  În vreme ce-n largul oceanului patru scafandri s-au repezit cu cuțitele asupra unei balene, să-i taie otgoanele plasei de pescuit ce-o ținea prizonieră, la noi patru polițai au ajutat un […]

 • Vacanța mare

  30 iunie 2020

  Pînă acum, virusul a întrecut știința și, după cum se vede, nu dă semne de oboseală. Fără vaccin și fără tratament, societatea dă din colț în colț, libertatea individuală scade, […]

 • Încă puțină cenzură, că nu dați de la voi

  30 iunie 2020

  De ani de zile, Facebook, cel puțin, acționează arbitrar și nejustificat într-un demers constant de amuțire a vocilor care nu respectă comoditatea politică. Dar nu este de ajuns, se pare, […]

 • Plai cu boi

  23 iunie 2020

  Cînd dăm și noi orbește în gropi, apelăm la postumele buruienoase ale tutorelui nostru suprem, Mihai Eminescu, la micile bijuterii fără perdea, comise cu autoironie prin hîrtoapele existenței sale năprasnice: […]

 • Păcănele mii și stele făclii

  23 iunie 2020

  E mare urgență să fie ajutate două ramuri economice, zice Guvernul: HoReCa și păcănelele. HoReCa apare în pozele cu premierul și cu președintele. Are cînd chipul măsliniu al libanezului Murad, […]