Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Şcoala profe­ţi­onală

Zoom Şcoala profe­ţi­onală

 ♦ Se anunţă o săptămână grea pentru cardiaci, cu temperaturi ce vor depăşi, la nivelul asfaltului, 40 de grade. Dar asta ştiaţi, probabil. Ce nu ştiaţi este că până la sfârşitul săptămânii Realitatea TV va anunţa 7 decese şi 23 de leşinuri cauzate de căldură, faţă de doar 5 decese şi 21 de leşinuri la Antena 3. B1 nu va trata subiectul.

 ♦ Marţi, 12 iulie, începe prima repartizare computerizată în învăţământul liceal de stat. Dana Grecu va dezbate pe larg subiectul, aducând noi dovezi falsificate cum că Funeriu n-a luat repartiţia computerizată din prima, fiind obligat să susţină şi o repartizare pe abac.

 

 ♦ Miercuri, 13 iulie, Gabriela Vrînceanu Firea împlineşte 39 de anişori. Soţul, Florin Pandele, se va trezi cu această ocazie din mahmureala de miere, îi va ura la mulţi ani doamnei şi va descoperi că, iată, pentru a găsi motiv de petrecere, nu mai trebuie să se însoare şi a treia oară cu consoarta sa.

 

 ♦ Joi, 14 iulie, începe la Iaşi Campionatul European de Şah pentru echipe de tineret. Evenimentul va fi complet ignorat de televiziunile de ştiri, câştigătorii nu vor promova brand-ul de ţară şi nici nu vor mul­ţumi, la sfârşit, Elenei Udrea, cu toate că echipele româneşti vor încerca să câştige toate meciurile prin knock-out, în primele patru-cinci runde.

 

 ♦ Vineri, 15 iulie, începe depunerea dosarelor de înscriere la liceele unde elevii au fost repartizaţi computerizat. Dana Grecu va realiza o emisiune în care va prezenta noi dovezi falsificate conform cărora Funeriu nu şi-a depus din prima dosarul scris la liceul din Franţa, fiind obligat să susţină o depunere orală, suplimentară. 

 

 ♦ Tot vineri, 15 iulie, în Polonia va avea loc reuniunea miniştrilor dezvoltării din Uniunea Europeană. Cu această ocazie, ministrul român, Elena Udrea, va susţine mai multe comunicări private cu titlul „Fondurile europene, trecut, prezent şi comision“.

 

 ♦ Sâmbătă, 16 iulie, Şerban Huidu împlineşte frumoasa vârstă de 35 de anişori. După ce-i vor reaminti că este ziua lui, colegii şi prietenii îi vor înmâna cadoul constând într-un set de căşti de protecţie pentru absolut toate activităţile cotidiene.

 

@padehillerin

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Norocul rîmă-n soarele cu pete

  13 aprilie 2021

  Norocul rîmă-n soarele cu pete precum un porc umflat cu diamante, cum l-aș ademeni-n vîrtej și pante spre cocinile sfinte să se-mbete, frică îmi e să nu ne creadă plante […]

 • Boala băncii nebune

  13 aprilie 2021

  România a împrumutat săptămîna trecută 3,5 miliarde de euro de pe ceea ce Guvernul numește „piețele externe“. Aceste piețe puteau să fie și interne, fiindcă ele reprezintă, de fapt, băncile-mamă […]

 • Prizonierii lui 5%

  13 aprilie 2021

  936.864 de români au votat, în decembrie 2020, cu alianța USR-PLUS pentru Senat și 906.965 de cetățeni români au votat cu alianța USR-PLUS pentru Camera Deputaților. Nici măcar 5% din […]

 • Rugăciunea preafrumoasei blondine către jandarmul călare pe situație

  6 aprilie 2021

  Motto: ,,Nu pot, nu pot, fată mare, Că mi-e murgul slab de șale“ Stimată și iubită, în veci, Jandarmerie, te rog să-mi pui cătușele și mie. Și fiindcă disperarea mă […]

 • Miracolul prostiei românești

  6 aprilie 2021

  Pentru o clipă s-ar fi putut crede că Iohannis revine din lunga stare vegetală, că transformarea dulapului în om, pe care alchimiștii au negat-o veacuri la rînd, se petrece chiar […]