Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Se ascute mișcarea populară pentru un post de europarlamentar

Zoom Se ascute mișcarea populară pentru un post de europarlamentar

În 2009, PRM a obținut la europarlamentare aproape 8% din voturile valabil exprimate, trimițînd în Parlamentul European trei netoți. Elena Băsescu a obținut aproape jumătate din voturile PRM, trimițîndu-se în Parlamentul European singurică. De data asta, însă, fără să mai aibă în spate PDL-ul, care să-și pună activul de partid să voteze o candidată independentă, Elena se gîndește că trebuie să înghită și să se descurce cu forțele firave ala Mișcării Populare, unde va fi, cel mai probabil, cap de listă. Problema aceasta fiind rezolvată, mai rămîne spinoasa problemă a ocupării locului doi pe lista PMP, loc pentru care, în momentul de față, sînt trei candidați cu șanse: Baconschi, Papahagi și Preda. Restul de locuri, pînă la 33, sînt mai puțin importante, căci, după toate aparențele, Partidul Mișcarea Populară nu va obține nici măcar rezultatele PRM.

Ei bine, deși se rostogolesc de colo pînă colo pe Facebok, încercînd să impresioneze prin limbajul de adolescenți scăpați din frîu, nici Papahagi și nici Baconschi nu vor prinde locul al doilea și nici nu-și vor vedea conturile umplute cu salarii, diurne, sume forfetare de nivel european. Nu de alta, dar președintele îi cunoaște destul de bine și n-ar prea vrea ca mezina să-i fie influențată de cei doi rotofei. În plus, spre deosebire de Cristian Preda, cei doi mai sînt și cam arghirofili, nepreafiind dispuși să doneze partidului părți din viitorul salariu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint