Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Secretizarea e la vedere

Zoom Secretizarea e la vedere

Ministerul Justiției a pierdut un proces în instanță, pentru secretizarea avizului pe legile Educației Deca-Iohannis. Ceea ce e îngrozitor în România nu stă ascuns undeva. Cam totul e la vedere, se întâmplă în fața noastră.

Ministerul Justiției, condus atunci de Albă-ca-Zăpada și cei 7 Peltici, și-a secretizat propriul punct de vedere pe legile Educației, amuzant numite, într-un moment de delir, „România educată“. E nevoie de proces în instanță pentru ca un minister să arate publicului ce părere are despre un proiect de lege, părere dată pentru că așa spune legea.

Iar noi continuăm să numim asta democrație, continuăm să ne jucăm cu degetul în nas crezând că vom da în final de o simfonie a lui Beethoven.

Cătălin Predoiu este el însuși semnul, dovada, argumentul umblător al faptului că politica nu mai are de-a face cu interesul public, cu cetățenii, cu agenda lor ori cu un program cu care partidele se prezintă în fața alegătorilor. Nu. Aparatul de stat e înțesat la nivelul cel mai de sus de băieți cu alte misiuni. Vedem asta zi de zi, trăim într-o secretizare care e la vedere, o secretizare la drumul mare, o zilnică desființare a democrației.

1 comentariu

  1. #1

    Vax, nu se mira nimeni ca pelticul versatil și-a secretizat pdv {vorba vine, ca doar nu l-a întocmit el}. În plus, asta e cel mai neînsemnat lucru pe care știe Marian Catalin să-l execute, de vreme ce e deschizător de generație pt. avocații instruiți de SIE undeva pe langa Strasbourg., cu valiza de alarma, jurământ sub drapel și toate cele. Sa servim Patria din toate pozițiile!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint