Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Secuii pregătesc un nou imn: Pe-al nostru steag e scris hunire

Zoom Secuii pregătesc un nou imn: Pe-al nostru steag e scris hunire

Jurnalul lui Viktor Orbán (premier maghiar cu simpatii ungurești)

9 februarie 2013 – Dragă jurnalule, mă amuză teribil cum românii cred că am arborat steagul secuiesc pentru că îi simpatizăm pe aceștia și vrem să le alimentăm pornirile secesioniste. Nimic mai fals! Din punctul meu de vedere, secuii ne-au furat Ardealul de la români, cît despre fluturarea steagului, e vorba despre o greșeală regretabilă. O gospodină din Budapesta a ieșit la geam să-și scuture fața de masă de  firimituri, iar fața de masă avea, din întîmplare, aceleași culori ca și steagul secuiesc.

11 februarie 2013 – Planul de discriminare a României merge ca pe roate. Comunitatea internațională crede că ei au băgat pe piață carnea de cal. Atîta timp cît nimeni nu face conexiunea între lasagna de cal și un popor venit din Asia, cu hălci de carne de cal sub șaua armăsarului, sîntem în siguranță.

13 februarie 2013 – Vești bune! Am vorbit cu NASA și cea mai apropiată planetă similară Pămîntului pe care maghiarii își pot proclama o regiune autonomă, fără absolut nici o problemă, se află la 23 de ani-lumină. Există însă și un mic impediment, cică n-are deloc copaci de tăiat.

 

Jurnalul lui Corneliu Vadim Tudor (patriot român și iubitor de câini)

7 februarie – Ungurii iar s-au trezit că vor să ne ia nordul Ardealului și Ținutul Secuiesc. Poate că au argumente valide în disputa asta teritorială, dar să se gândească totuși că județele alea din estul Transilvaniei nu sunt locuite doar de secui. Pe teritoriul lor se găsesc și mii de maidanezi, care au dreptul să-și păstreze identitatea națională și să atace omul atunci când simt că are suflet rău și că e iredentist.

8 februarie – Nu-mi vine să cred cât tupeu au acești unguri care au arborat steagul Ținutului Secuiesc. Păi, vrei să-ți spun eu adevărul  despre acest steag, dragă jurnalule? M-am întâlnit ieri cu steagul Ținutului Secuiesc și era pișat pe el. Băuse toată seara cu steagul României, cu steagul NATO și cu steagul Uniunii Europene și se întorcea acasă ținându- se de gard și lăsând în urmă o dâră de vomă. Era atât de beat încât la un moment dat s-a urcat pe o instituție publică din Odorheiu Secuiesc și a început să fluture în vânt, fără nici un pic de jenă. Mă rog, până la urmă a venit Poliția și l-a dat jos, pentru că-i făcea pe toți de rușine.

Publicat în Cațavencii, nr. 6(84), 2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint