Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Selly (vlogger celebru):„Și eu am oameni pe care nu îi suport, dar niciodată nu aș da cu făină pe mașina cuiva“

Zoom Selly (vlogger celebru):„Și eu am oameni pe care nu îi suport, dar niciodată nu aș da cu făină pe mașina cuiva“

Gen Motorul cu distracție

Cătălin Cazacu (conectat la realitate):„Chiar nu poți să trăiești fără să te distrezi, mai ales ca tineri.“(Libertatea, 5 iunie)

Super, deci pe lîngă COVID-19 care omoară oameni, acum mai aflăm că și lipsa de distracție curmă vieți, mai ales la tineri? În ritmul ăsta, cît de curînd o să se descopere că totul din jurul nostru poate să ne omoare. Chiar și chestiile aparent inofensive precum sărăcia, drogurile sau mersul fără centură.

Gen Monumentul de la Adamclitorisi

Cristian Tudor Popescu (cunoscut tenisolog):„Fetele care se masturbează clitoridian în adolescență ar trebui să știe, să le spună omul ăla care face curs la școală că e posibil să li se deformeze centrul sexual de pe scoarță, în așa fel încît să nu mai fie satisfăcute de relațiile sexuale normale. Asta este o chestiune medicală. Și ele nu știu acest lucru.“ (Digi24, 5 iunie)

Înainte să-l judecați prea aspru pe CTP trebuie să vă aduceți aminte că omul e la bază autor de science-fiction, deci tot ce știe despre sex și sexualitate a aflat de la o entitate extraterestră de pe planeta Vulva-Gamma, unde femelele au scoarță pe tot corpul, arată ca ursoaica din The Revenant, joacă tenis și au patru clitorisuri în vîrful capului.

Gen Ce-a fost mai întîi,oul sau făina?

Selly (vlogger celebru):„Am venit la mașină și am văzut un grup de copii, poate ei nu au nicio vină, dar unul dintre ei mi-a dat toată capota mașinii cu făină. Mi se pare o lipsă de respect și chiar m-am enervat. Și eu am oameni pe care nu îi suport, dar niciodată nu aș da cu făină pe mașina cuiva. Dacă faci asta să știi că tu ești prostul.“(Spynews, 5 iunie)

Dincolo de ironia evidentă – mașina aia e cumpărată fix din vizualizările copiilor lipsiți de respect –,  haideți să aplaudăm faptul că a trecut criza făinii din supermarket-uri și că oamenii își permit acum s-o folosească inclusiv la vandalisme. În locul lui Selly aș fi vigilent, probabil urmează să și-o găsească plină de drojdie și de hîrtie igienică.

Gen Un secol de celebritate

Cătălin Botezatu (mascul alfa):„Într-o relaţie nu este loc de doi oameni celebri… Aş fi făcut un copil cu ea (n.r.–Bianca Drăgușanu) pentru că e o femeie frumoasă, e o femeie mişto… Ar fi ieşit un copil frumos. Dar niciodată nu spune niciodată. Adevărul este că depinde doar de mine. Glumesc!“(Spynews, 2 iunie)

N-am înțeles din povestea asta care dintre cele două celebrități trebuia să poarte copilul, poate ar trebui să-l chemăm pe CTP să ne explice cum funcționează lucrurile.

Gen Școala de carte și meserii

Anamaria Prodan (elev la seminarul Gigi Becali): „Gigi Becali îmi trimite cărți despre Dumnezeu și mă întreabă din ele. Și nu pot să mint că le-am citit. Îmi dă test. Mă întreabă și dacă nu știu… Odată am încercat să-l fentez, dar nu a mers. El le știe pe toate! Am multe cărți scrise de preoți. Am o colecție impresionantă. Ce are Gigi am și eu. Îmi dă cîte un exemplar.“(Wowbiz, 6 iunie)

Ce nu înțelege lumea e că Gigi Becali suferă că nu s-au făcut filme cu Mihai Viteazul inspirate din cărțile alea, așa că, decît să le citească el însuși și să-și spurce intelectul, le trimite la oameni să-i facă rezumatul. Practic, și-a înființat un fel de referate.ro, dar pe teme bisericești.

1 comentariu

 1. #1

  (Era saraki, bre Sely!) Daca aveau lei+tupeu la creierash, iti dadeau cu UHU +pisica putrezita.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Cîtă Veneție

  1 decembrie 2020

  Cîtă Veneție consumă omul pînă ce moare, hamal al umbrei, umblă cu ploaia parcă-n spinare, inventatorul femeii-frînghie, femeii-pat, numai de placa de patefon decapitat, botează porturi unde e dealul pupat […]

 • Să ținem minte 80 de miliarde

  1 decembrie 2020

  Pe 6 decembrie, cu 19 zile înaintea nașterii pruncului Iisus, se va naște în ieslea Cotroceniului fiul domnului Iohannis și al preacuratei dezamăgiri – Guvernul Meu –, a cărui apariție […]

 • Înalt Preanesimțeniile lor

  1 decembrie 2020

  Aproape două săptămâni a inflamat spiritele Tomitanul Teodosie, cerând dreptul de a târâi oamenii prin zloata sfârșitului de noiembrie la peștera sfântului Andrei. S-a judecat, a pierdut, a spumegat, a […]

 • Un vaccin la îndemîna oricui

  24 noiembrie 2020

  Patriarhii ortodocși care și-au dat singuri cu cădelnița-n coaie după ce au afirmat că virusul liliacului chinezesc, nefiind creștin, nu are ce căuta în biserică au acum un bun prilej […]

 • Pfizer președinte

  24 noiembrie 2020

  Nu mai sînt paturi la ATI. O spun medicii, o spune presa, o spun pacienții care se agață de viață pe holuri. Ba sînt, spun Orban și Tătaru, care nu […]